Maandag 17 maart start crowdfunding initiatief spel-winkel


Een initiatief van de Nederlandse spellenmaker Bas Kesting

AMSTELVEEN, 20140316 -- Het crowdfunding project Spel-Winkel is een initiatief van de Nederlandse spellenmaker Bas Kesting. De afgelopen 10 jaar heeft Bas meer dan 70 bordspellen gemaakt voor bedrijven en overheid, en met dit initiatief wil hij in één keer zijn 8 beste bordspellen op de markt brengen. Het project start op maandag 17 maart en duurt 2 maanden. De deelnemers steunen een creatieve onafhankelijke Nederlandse spellenmaker, en mogen ook nog 2 spellen uitkiezen!

Bas Kesting, Spel-Maker: “Het is voor mij als onafhankelijke spellenmaker erg lastig om te concurreren met de Ravensburgers en de Hasbro’s van deze wereld. De marketing budgetten waar zij mee werken zijn immens. De grote uitgevers nemen ook zelden risico’s, ze maken liever weer een nieuwe variant van Monopoly of De Kolonisten van Catan. Dat is erg jammer, want veel goede bordspellen bereiken nooit de consumentenmarkt. Met dit initiatief kan ik in één keer mijn beste 8 titels onder de mensen brengen voor een redelijke prijs, omdat de deelnemers de spellen rechtstreeks van de bedenker kopen.”

Het project in 5 zinnen:

De deelnemers maken een vooraf vastgesteld bedrag over en mogen daarvoor 2 spellen uitkiezen. Meer dan 2 spellen uitkiezen mag ook. Bij voldoende deelnemers worden de spellen geproduceerd. Vervolgens ontvangen alle deelnemers de spellen die ze hebben uitgekozen. Vanaf dat moment zijn de spellen ook verkrijgbaar bij Spel-Winkel.nl.

Voor winkeliers en speciaalzaken is er een speciale aanbieding.

Duurzaam

De spellen zijn van ouderwets goede kwaliteit. Alle spellen worden in West-Europa geproduceerd, bij gecertificeerde bedrijven. Zij maken onder andere gebruik van gerecycled plastic, papier en karton, inkt op waterbasis en cellofaan op maisbasis.

Meedoen?

Bekijk de details en schrijf je in op www.spel-winkel.nl, bekijk de trailers op het youtube kanaal en share de facebook pagina. Wil je meer weten over een spel of over de crowdfunding actie? Laat het ons weten via facebook of stuur een mailtje naar: info@spel-winkel.nl

web: www.spel-winkel.nl, www.spel-maker.nl
facebook: spel-winkel
youtube: spelwinkel


Deel: ' Maandag 17 maart start crowdfunding initiatief spel-winkel '
Lees ook