Ingezonden persbericht

Maarten Baltussen director logistic solutions bij IBS

Nieuwegein, 6 november 2007 - Maarten Baltussen (35) is de nieuwe business unit director logistic solutions bij softwareleverancier IBS in Nieuwegein. De business unit van Baltussen houdt zich voornamelijk bezig met Enterprise en Supply Chain oplossingen. In Nederland levert IBS daadwerkelijk als enige hét complete ERP-pakket voor groothandelsbedrijven en vraaggestuurde productiebedrijven, zegt Baltussen.

Baltussen heeft in zijn loopbaan veel ervaring met ERP opgedaan. Na de opleiding Logistiek Management aan de Vervoersacademie in Venlo heeft hij achtereenvolgens bij KLM, CMG en EXE-technologies gewerkt. Dat laatste bedrijf werd in eerste instantie overgenomen door SSA Global dat later onderdeel werd van Infor. Bij Infor is Baltussen de laatste drie jaar actief geweest als business consultancy manager binnen de salesafdeling op Europees gebied.

Verborgen pareltje
De ERP-markt in Nederland is sterk groeiende, stelt Baltussen. IBS ontwikkelt en implementeert als een van de weinige leveranciers nog zelf de software en kan daardoor feilloos inspringen op allerlei vragen vanuit de markt. IBS is al sinds jaar en dag een stabiele en betrouwbare speler op de ERP-markt. Gezien mijn ervaring met Enterprise durf ik met recht te zeggen dat de software van IBS nu nog het verborgen pareltje van Nederland is. En dat wil ik graag onthullen.

Foto s van Maarten Baltussen zijn te vinden op: https://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=66

Over IBS
IBS is de nummer 1 in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven. IBS ontwikkelt en implementeert al 30 jaar bedrijfssoftware voor meer dan 5000 klanten in 40 landen. Bedrijfssoftware voor HRM & payroll, financieel management en supply chain & ERP. IBS Nederland is een 100% dochter van de beursgenoteerde Zweedse IBS Group, marktleider op het gebied van supply chain-software, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Kijk voor meer informatie op: www.ibs.nl

Deel: ' Maarten Baltussen director logistic solutions bij IBS '


Lees ook