Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
12 OKTOBER 2001

Magazine 'Puur Winter' start van wintercampagne

Met de uitgave van het gloednieuwe, glossy wintermagazine 'Puur Winter' komt Projectburo Zweden - de officiële vertegenwoordiging van het Zweeds verkeersbureau in Nederland - voor het eerst in haar geschiedenis op de markt met een eigen wintermagazine. De komst van het magazine is tevens de start van de allereerste Zweedse wintercampagne in Nederland.

"De beslissing van de KNSB om het Open NK Marathon na 12 jaar Oostenrijk plaats te laten vinden in Zweden, was de aanleiding om het schaatsen in Zweden dit jaar grootser in de markt te zetten. Echte schaatsliefhebbers wisten al wel dat Zweden op schaatsgebied veel te bieden heeft, maar dat willen we nu graag ook aan het grote publiek laten weten" aldus Anne Tusveld, de manager van Projectburo Zweden. Naast het magazine wordt door Projectburo Zweden eveneens een folder en een poster uitgebracht en op de vakantiebeurs van Utrecht wordt begin volgend jaar extra aandacht besteedt aan het schaatsen in Zweden.

Het magazine 'Puur Winter' beslaat in totaal 36 pagina's en staat vol met informatie over schaatsen in Zweden en diverse andere winterse activiteiten, zoals skiën, langlaufen en sledehondentochten. In het magazine staan diverse aanbiedingen van touroperators die schaatsreizen naar Zweden aanbieden. Het wintermagazine is aan te vragen via:

Internet www.zweden.nl
info@zweden.nl
Telefoon 00 800-30 80 30 80 (gratis)
Ma t/m vrij 9:00 uur tot 19:00 uur / za van 9:00 uur tot 13:00 uur Fax 00 46-620 150 11
Post Zweden Informatie Centrum
Postbus 27
2400 AA Alphen aan den Rijn

http://www.zweden.nl

Deel: ' Magazine 'Puur Winter' start van Zweedse wintercampagne '
Lees ook