Ingezonden persbericht


QUASAR BV

MAGIC SOFTWARE ENTERPRISES STAAT ACHTER ICT KOPERSSTAKING

Applicaties en netwerken van zeventien jaar oud nog steeds gebruiken? Sterker nog: deze oude toepassingen integreren in fonkelnieuwe netwerken, die voldoen aan de meest competitieve eisen van deze eeuw? Daarmee handenvol geld besparen? Dat kan volgens de visie van Magic, die in dit vakgebied al zeventien jaar maatgevend is.

Als enige ICT bedrijf in Nederland, steunt het software bedrijf Magic de heersende kopersstaking. Magic Software Enterprises ontwikkelt en levert 'state-of-the-art' ontwikkeltechnologie en flexibele applicaties gebaseerd op de nieuwste technologieën. Magic biedt haar gebruikers nu de mogelijkheid om die applicaties snel en efficiënt te upgraden naar het web, terwijl jarenlange investeringen in wat men noemt logica en businessrules veilig stelt. Ofwel: Zelfs zeventienjaar oude ICT ontwerpen zijn nog up to date te maken waardoor miljoeneninvesteringen in vernieuwingen niet nodig zijn.

Magic Software Enterprises presenteert deze visie omdat 'de hele softwaremarkt verziekt wordt door de trend van steeds weer opnieuw initiëren van projecten'. Behalve kostbaar voor de ondernemer is dat helemaal niet nodig. In de visie van Magic is de tijdelijke kopersstaking dan ook volkomen logisch. Ondernemers zijn het beu om steeds grotere bedragen uit te geven voor steeds geavanceerdere ICT omgevingen. Of het nu gaat om Millenniumproblematiek. Of vanwege een Euro. Of door nieuwe trends.

Steeds opnieuw automatiseren is niet nodig.

Te weinig ondernemers en ICT deskundigen kennen Magic. Dat komt vooral door de focus op technologie van het bedrijf. Overigens biedt Magic naast het beperken van automatiseringkosten, ook een uniek e-Business platform om WEBservices te implementeren. Daarbij wordt gelet op een naadloze samenhang met bestaande automatiseringsprocessen.

Informatie: Magic Software Enterprise via Info@Quasar-Group.nl

Rianne Glastra van Loon

Marketing Manager

Magic Software Enterprises Nederland

Kosterijland 40

3981 AJ Bunnik - The Netherlands

tel. +31 (0)30 6566 266 - fax +31 (0)30 6566 277

mobile +31 (0) 655 85 2347

http://www.magicsoftware.com

Magic : Integrating Tomorrow's Solutions Today

Deel: ' Magic Software Enterprises steunt ict-kopersstaking '
Lees ook