( BW)(MAGIX) MAGIX slideshow als Valentijnsdagcadeau

LONDEN--(BUSINESS WIRE)--Feb 09, 2009--

Een persoonlijke slideshow kan de oplossing zijn bij een vertwijfelde zoektocht naar een geschikt Valentijnsdagcadeau. Want iets zelfgemaakts doet het ook in het PC-tijdperk nog altijd goed en waarom niet de eigen computer aan het werk gezet om een zeer persoonlijke creatie te maken. Dankzij de digitale camera is meestal genoeg beeldmateriaal van de partner, de gemeenschappelijke vakantie of het laatste feest beschikbaar. Het resultaat kan als slideshow op YouTube worden gezet, in een digitaal fotolijstje worden gentegreerd, of op TV worden bekeken.

Om foto's op de televisie te laten zien is het genoeg om de digitale camera met de meegeleverde kabel op de tv aan te sluiten en de foto's automatisch af te spelen. Maar als cadeau is dat natuurlijk niet geschikt en meestal ziet het er ook niet echt goed uit. Bij het omrekenen ontstaan vervelende strepen en de opbouw van het beeld gaat langzaam. Veel boeiender zijn diashows die met de PC zijn gemaakt - waarbij de beste resultaten te bereiken zijn met speciale programma's als MAGIX Foto’s op CD & DVD. Met behulp van deze programma's kunt u fades, tekst, camerabewegingen en muziek toevoegen. Is de diashow klaar, dan wordt deze op CD of DVD gebrand om op de tv bekeken te worden.

De MAGIX slideshow: een cineastische belevenis

Want een slideshow is een beetje zoals een speelfilm. Een chronologische volgorde, montages en overgangen tussen de afzonderlijke foto's/scnes en muzikale ondersteuning maken het gebeuren op het scherm spannend. Om ook onervaren PC-gebruikers, die net als bijna iedereen tegenwoordig een digitale camera hebben, de mogelijkheid te geven uit hun beeldmateriaal een cinematografische belevenis te maken, zorgen de speciale programma's voor een begrijpelijke toegang tot vrij ingewikkelde functies. Bij Foto’s op CD & DVD helpen daarbij bijvoorbeeld de tutorials die de gebruiker precies uitleggen hoe hij het gewenste resultaat bereikt. Met de mogelijkheid om video-effecten en camerabewegingen toe te voegen komen diashows ook stilistisch steeds dichter bij de grote voorbeelden uit de film te liggen. En als het paar geliefden (nog) geen 'eigen' lied heeft dat de beelden kan ondersteunen, kan de software ook hier automatisch te hulp schieten.

Dus als het dit jaar eens wat persoonlijker moet zijn dan het geijkte bloemetje, het doosje bonbons, parfum of aftershave, dan hoeft men slechts een beetje tijd in MAGIX Foto's op CD & DVD te investeren om foto's in een persoonlijke slideshow om te zetten.

CONTACT:

MAGIX AG
Pieter Prins
+31(0)757501125
pieter@magix.nl

Deel: ' MAGIX slideshow als Valentijnsdagcadeau '
Lees ook