Ingezonden persbericht

Mailtreffer 2004 gewonnen door Arge Consultancy BV

Dé award voor de meest doeltreffende mailing van 2004

UTRECHT, 20040324 -- Het internetbedrijf Arge Consultancy BV, handelend onder de naam Argeweb, heeft de Mailtreffer award gewonnen voor de meest doeltreffende mailing. Deze prijs is in het leven geroepen door TPG Post en het zakenblad BIZZ en werd dit jaar tijdens de week van de ondernemer voor het eerst uitgereikt.


De zeer opvallende mailing maakte de geadresseerde duidelijk dat het erg belangrijk is om de domeinnaam van het bedrijf te registreren. Door het simpel invullen van het antwoordformulier kon direct tot actie worden overgegaan. Een vakkundige jury, dat onder andere bestond uit de winnaar van de tv-prijs 100% ondernemer en de directeur MKB van TPG Post heeft de mailing uit meer dan 350 aanmeldingen gekozen. Vooral het goed inspelen op het moment en de korte en heldere boodschap spraken de jury aan.

Argeweb wint met deze award naast erkenning voor haar vindingrijkheid een verwenarrangement voor het hele bedrijf en wordt uitgenodigd voor het programma Business Class van Harry Mens.

"We zijn ontzettend blij met deze prijs en het initiatief van beide partijen, want direct mail blijft voor het grootste deel van het MKB de meest effectieve manier van marketing, mits de mailing een prikkeling geeft bij de ontvanger," aldus Gerben van Leeuwen van Argeweb. "Ik denk dat onze mailing een klein schrikeffect teweeg brengt bij de ontvangers die hun domeinnaam nog niet hebben geregistreerd en is daarom erg doeltreffend gebleken.".

Deel: ' Mailtreffer 2004 gewonnen door Arge Consultancy BV '
Lees ook