Make-up voor de man in privconsult op maat gemengd


ALMERE, 20090805 -- Mannen hechten steeds meer waarde aan uiterlijke verzorging maar schromen nog dat extra stapje te nemen om in een winkel make-up aan te schaffen. Make-up in de zin van getinte dagcrme, foundation en camouflage. Daarbij is de meeste make-up specifiek ontwikkeld voor vrouwen. Het Nederlandse bedrijf EGO cosmetics heeft d oplossing gevonden door in een persoonlijk consult voor de man geschikte make-up op maat te laten mengen. Door een daartoe speciaal opgeleide `customizer. In het vertrouwelijke consult krijgt hij eveneens advies en leert hoe hij de make-up bij zichzelf kan aanbrengen zonder zijn "manlijkheid" aan te tasten.

Het op maat mengen van make-up is in Nederland een noviteit. Geen kant-en-klare collecties, maar een verzameling basismaterialen waaronder zeer fijn gemalen mineralen, kleuren en toners, verzorgende en verstevigende plantenextracten en hydraterende serums.
Kortom, alles om volwaardige make-up producten te creren die aan de eisen van de man voldoen. Bijvoorbeeld, een foundation voor mannen moet absoluut onzichtbaar, lichtgewicht, matterend en neutraal van geur zijn. Maar wel een hoog "wat zie jij er goed uit!"-gehalte hebben.

Een customizer` adviseert, analyseert en test tijdens het mengen de kleur en de samenstelling direct op de huid van de man. Zo worden de perfecte kleuren verkregen, waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt. De make-up verhult en verbetert, maar je ziet er niets van.
Het uiteindelijke resultaat wordt in formules vastgelegd. Daarom is het na de eerste keer op elk gewenst moment mogelijk de strikt persoonlijke make-up snel en tegen een acceptabele prijs opnieuw te laten maken. Eenmaal gemengd volgens de formule, kan het product worden opgestuurd of opgehaald.

Het customizen` van make-up producten vindt uitsluitend op afspraak plaats bij de diverse menglocaties verspreid over Nederland. Het concept heeft de merknaam EGO cosmetics gekregen. EGO staat voor "ik" en dat dekt de lading uitstekend, omdat elk product voor eenieder persoonlijk en apart wordt vervaardigd.

EGO cosmetics


Deel: ' Make-up voor de man in privconsult op maat gemengd '
Lees ook