Malaria No More hangt mega klamboe aan de Euromast


Kom 7 juni naar het spektakel bij de Euromast

ROTTERDAM, 20110601 -- Op dinsdag 7 juni 2011 hangt de stichting Malaria No More! Nederland de grootste klamboe ter wereld over de Euromast. Met deze actie wordt de problematiek rondom de ziekte malaria uitvergroot. De stichting Malaria No More! nodigt iedereen uit hieraan deel te nemen door naar de Euromast te komen.

Spectaculair
De voorbereidingen zijn al lange tijd bezig en technisch is alles voorbereid. Op 5 juni gaat een grote groep vrijwilligers ambassadeur Arjan Erkel helpen het net in elkaar zetten in een park in Rotterdam. Op 7 juni wordt het net door ruim 60 vrijwilligers opgehesen. De Euromast zal dan vanaf de brasserie tot aan de grond helemaal ingepakt zijn. Dit belooft een spectaculair aangezicht.

Muziek
Naast de Euromast zal de zomertoer van Formido en 100%NL neerstrijken om dit alles muziekaal aan te kleden. Verschillende Nederlandse artiesten zullen van 14.00 t/m 17.00 uur een optreden verzorgen op het podium.

Feiten
Iedere 45 seconden sterft er een kind ten gevolge van malaria. Per jaar komen er 350 tot 500 miljoen malariagevallen voor. Met de actie klamboe tegen malaria wordt ernaar gestreefd om geld in te zamelen voor de aanschaf en distributie van 50.000 klamboes om dit te voorkomen. In Nederland kunnen wij zo ons steentje bijdragen aan de bestrijding van deze vreselijke ziekte.

Met uw hulp kan malaria worden voorkomen. Doneer € 10 euro, bescherm drie kinderen tegen malaria en kom op 7 juni naar de Euromast om uw steun te betuigen!

Meer weten: Klamboe tegen Malaria
Steven Kop

Creatieve Koppen


Deel: ' Malaria No More hangt mega klamboe aan de Euromast '
Lees ook