Mammie loves to talk op Mammietalks


Mammietalks is eerste social video platform voor moeder door moeders

AMSTELVEEN, 20130121 -- Mammietalks is het eerste sociale video platform waar moeders andere moeders helpen door hun ervaringen over producten te delen via onafhankelijke video’s. Mammietalks.nl combineert het beste van Facebook en Youtube, alleen dan puur gericht op één doelgroep: (aanstaande) moeders.

Moeders en video’s online
95% van de aanstaande moeders is online op zoek naar informatie over producten, diensten en het moederschap. De groei van online video's wordt voorspeld op 600%. Deze verwachting samen met het feit dat het leven van een aanstaande moeder al onzeker genoeg is èn dat moeders elkaar graag willen helpen, maakt www.mammietalks.nl een logische aanvulling op bestaande sociale media platformen.

[Mammietalks is eerste social video platform voor moeder door moeders]


“Het is mijn mening”
Moeders vertellen op de onafhankelijke video’s hun meningen over producten of diensten. Door de video wordt hun ervaring persoonlijk en kan de kijker zelf bepalen of ze hier iets aan heeft. Mammietalks helpt in de zoektocht naar de juiste producten. Elke video is een startpunt van een discussie, een forum, waar elke mening telt. Alle (aanstaande) moeders kunnen meedoen met Mammietalks op www.mammietalks.nl .

Moeder Meike Bisschops: “Aan de mening en ervaring van anderen hecht ik veel waarde bij het kopen van een product. Daarbij is het heel geloofwaardig doordat de filmpjes door de moeders zelf zijn opgenomen.”

Over Mammietalks:
Mammietalks is bedacht en opgericht door Jeroen Horbach, vader van Philippine en Liliane. Geïnspireerd door zijn vrouw Isabella en jarenlange ervaring in moeder en kind marketing, bij onder andere Mattel, Easywalker en Akzo Nobel. Jeroen: ”aanstaande moeders zijn onzeker, hormonen gieren door hun lijf en zijn in hun aankoopproces vooral op zoek naar meningen van andere moeders, echte meningen, echte ervaringen, Mammietalks helpt hiermee."

Bron percentages: Cisco en CapGemini


Deel: ' Mammie loves to talk op Mammietalks '
Lees ook