Politiebericht Flevoland: district Noord 7-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanhouding
EMMELOORD De politie hield donderdagochtend een 36-jarige man uit Nagele op het politiebureau aan voor bedreiging. Een 16-jarige jongen uit Emmeloord verklaarde s ochtends op de Mercuriusstraat door een onbekende man met een mes bedriegd te zijn. De jongen vluchtte op zijn bromfiets en werd gevolgd door de verdachte. De jongen ging naar het politiebureau om aangifte te doen en daar stapte de verdachte binnen. De verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

Ongeval
DRONTEN Een 30-jarige automobilist uit Arnhem en zijn 4 maanden oude dochter die met de auto in de berm van de A6 kwamen, zijn donderdagavond ter controle per GGD-ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis gebracht. De bestuurder reed op de linkerbaan in de richting van Lelystad toen hij controle verloor over zijn auto en in de berm terecht kwam. De bestuurder haalde zelf zijn dochtertje uit de auto. Oplettende omstanders boden hulp aan. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Opening Bataviastad
LELYSTAD De officiële opening van Bataviastad is donderdag rustig verlopen. De politie was hierbij aanwezig om toezicht op onder andere het verkeer te houden. Het verkeer verliep soepel.

Skeelermarathon
EMMELOORD Donderdagavond tijdens de jaarlijkse skeelermarathon hield de politie toezicht. Agenten regelden samen met verkeersregelaars het verkeer. De marathon verliep zonder incidenten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Man aangehouden voor bedreiging met mes in Emmeloord '
Lees ook