Politiebericht Boxtel 3-10-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR SEKSUEEL MISBRUIK, Vught

Dinsdag is een 66-jarige man uit Vught aangehouden. De man wordt ervan verdacht gedurende een periode van ongeveer 10 jaar een inmiddels 42-jarige vrouw seksueel te hebben misbruikt. De man is voor verder onderzoek ingesloten en zal op vrijdag voor de rechter-commissaris worden geleid.

INBRAAK WONING, Boxtel

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan Harperhof in Boxtel. Een deur werd opengebroken. Alle kamers en kasten werden doorzocht. Geld, sieraden en een paspoort werden gestolen. In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Kalksheuvel in Boxtel. Een deur werd opengebroken. De beneden verdieping werd doorzocht. Een nog onbekend geldbedrag is gestolen.

MAN AANGEHOUDEN MET DRUGS, Nijnsel

Dinsdagavond is een 51-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Bij een controle op de Sonseweg in Nijnsel werden in zijn auto 16 zakjes met weed aangetroffen. In de woning van de man werd nog een hoeveelheid van ongeveer 600 gram weed en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. De drugs en het geld en twee aangetroffen weegschaaltjes zijn in beslag genomen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK AUTO, Wijbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Griendstraat in Wijbosch. Een ruit van de bestelauto werd opengebroken. Een waterpasinstrument werd uit de auto gestolen.

Deel: ' Man aangehouden voor seksueel misbruik in Vught '
Lees ook