Politie Midden- en West Brabant

Man levensgevaarlijk gewond bij verkeersongeval

Datum: 30/7/2002
Auteur: Jeroen Steenmeijer

ALMKERK: Een 79-jarige inwoner van Wijk en Aalburg is op dinsdag 30 juli 2002 omstreeks 11.30 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in de gemeente Almkerk.
De man reed met een klein model vrachtauto over de N 276. Hij stak de Provinciale Weg
N 322 over en kwam daarbij in aanrijding met een vrachtauto. Het slachtoffer kwam bekneld te zitten in zijn auto en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Het bevrijden van het slachtoffer gebeurde onder de regie van medici van de traumahelikopter. Daarnaast waren er twee ambulances ter assistentie gekomen om ondersteuning te verlenen. Nadat het slachtoffer bevrijd was, is hij per ambulance, overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis in Utrecht. Om het slachtoffer daar zo snel mogelijk te krijgen is de ambulance begeleid door een motorrijder van de politie. De aarde en omvang van de verwondingen is onbekend. Wel kan gesteld worden dat het slachtoffer ernstig gewond is geraakt.

De andere bestuurder bleef ongedeerd. Hij vervoerde op het moment van het ongeval overigens geen lading.

Het voertuig van het slachtoffer was geladen met verse eieren. Door het ongeval was het wegdek van de Provinciale Weg N 322 bezaaid met eierstruif. Het wegdek was dermate vervuild dat de Provinciale Weg N 322 van 11.30 tot 15.00 in beide rijrichtingen afgesloten is geweest voor het verkeer. Voor het verkeer werd een tijdelijke omleidingsroute ingesteld. Een speciaal schoonmaakbedrijf heeft het wegdek gereinigd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Man levensgevaarlijk gewond bij verkeersongeval '
Lees ook