Politiebericht Flevoland: district Noord 28-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 251

Getuigen gezocht
LELYSTAD Maandagmiddag, Wold, rond 15 uur werd een 11-jarige jongen uit Lelystad door drie nog onbekende jongens in zijn gezicht geslagen (letsel onbekend). De drie verdachten kwamen met twee andere jongens (één op de brommer, vier fietsend) vanuit de richting van de supermarkt aanrijden, duwden de 11-jarige jongen van zijn fiets en sloegen hem. De politie komt graag in contact met getuigen van dit voorval. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau aan het Zuiderwagenplein 1 of kunnen bellen met 0900-8844.

Aanhouding
EMMELOORD De politie hield maandagnacht een 50-jarige Duitser uit Wesseling aan voor het inslaan van een ruit aan de IJsselmeerlaan. Na een melding van een bewoner dat een onbekende man voor de deur stond, trof de politie de verdachte bij de woning aan. Deze had een raam vernield. De politie hield de verdachte aan en nam deze voor nader verhoor mee naar het politiebureau.

Gewond
EMMELOORD Een 12-jarig meisje uit Emmeloord, die fietste over de Reijdersant in zuidelijke richting, raakte gewond aan haar hoofd toen zij de geparkeerd auto van een 44-jarige automobiliste niet zag. Het slachtoffer is per GGD-ambulance naar het Dr. Jansenziekenhuis overgebracht.

Gevaar op weg
LELYSTAD Na meldingen van een automobilist die gevaarlijk over de Voorstraat reed (daarbij paaltjes raakte en waarbij spelende kinderen nog net opzij konden springen), hield de politie maandagochtend dankzij getuigenverklaringen een 16-jarige jongen uit Lelystad aan. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor (voor gevaar op de weg en voor het rijden zonder rijbewijs) is hij naar huis gestuurd. Hij krijgt een dagvaarding.

Deel: ' Man slaat ruit in bij woonhuis Emmeloord '
Lees ook