VODAFONE
https://www.vodafone.nl

Droomwens Vodafone live! MMS Weken razend succes

Man staat op hoofd en wint droomreis naar Australië

Maastricht, 28 maart 2003 - Dirk-Peter van Leeuwen is op zijn hoofd gaan staan, heeft dat moment met zijn live! toestel vastgelegd en als wens via MMS ingezonden naar Vodafone. Met deze acrobatische toer symboliseert Van Leeuwen zijn droomwens om met zijn familie een reis te maken naar 'down under' Australië. Deze originele inzending valt als eerste in de prijzen bij de Vodafone actie 'MMS Your Wish'. Dromers kunnen deze maand hun droomwensen visualiseren met een Vodafone live! toestel en insturen naar Vodafone. De eerste week van de actie hebben klanten van Vodafone al duizenden wensen ingestuurd.

De eerste winnaar van de uiterst succesvolle actie 'MMS je wens naar 2345', waar Vodafone klanten vanaf begin maart aan kunnen meedoen, is bekend gemaakt. Tijdens de komende twee weken maakt Vodafone nog meer dromen waar! Tot 31 maart kan iedereen met een Vodafone live! abonnement zijn of haar droomwens MMS'en naar nummer 2345. Wekelijks wordt een winnaar getrokken.

Alle klanten winnaars

Vodafone heeft MMS-wensen met de meest uiteenlopende verlangens ontvangen. Een van oorsprong Curaçaos meisje wil graag trouwen op haar geboorte-eiland, de jongeman met zijn kersverse rijbewijs droomt van de nieuwste Mini Cooper en een vader wil een tweede badkamer om puberende kinderen hun privacy te geven. Wensen genoeg, maar wie wint, wordt officieel bepaald door een notariële trekking. Alle klanten die hun wens inzenden maken iedere week opnieuw kans om hun droomwens te realiseren. Overigens zijn alle inzenders winnaars, want tijdens de Vodafone MMS Weken krijgt iedereen 5 MMS-jes gratis voor de eerste MMS die hij of zij verstuurt naar het nummer 2345.

Meer informatie over de MMS Weken staat op de website van Vodafone in Nederland: www.vodafone.nl. Klanten MMS'en de foto met een korte beschrijving van wens en waarde tot 30.000 Euro naar nummer 2345.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 28 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 7 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de Euronext Amsterdam.

Deel: ' Man staat op hoofd en wint droomreis naar Australië '
Lees ook