Politiebericht Venlo 12-09-2001
Mediaberichten 12 september (laatste bericht)

VENRAY Bedrijfsongeval

VENRAY Een 51-jarige man uit Venray is woensdagmiddag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Maasheseweg. Het ongeluk gebeurde toen een heftruck achteruit reed en de voet van het slachtoffer onder het stuurwiel klem kwam te zitten. De man werd met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

VENLO Parkeercontroles

VENLO De politie heeft dinsdagmorgen bij een basisschool aan de Broekhofstraat een parkeercontrole gehouden. Vijf automobilisten werden bekeurd voor foutparkeren.

REGIO 196 bekeuringen bij snelheidscontroles in Venlo en Maasbree

VENLO Op de Ulingshofweg zijn woensdag 49 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 131 gecontroleerde voertuigen was 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MAASBREE - Op de Provincialeweg zijn dinsdagmiddag 147 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 945 gecontroleerde voertuigen was 112 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

EIND Snelheidscontrole Roggelsebrug

EIND Bij een snelheidscontrole op de Kruisstraat, in het kader van de afsluiting van de Roggelsebrug, zijn dinsdagavond 2 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93 km/uur. Het aantal gecontroleerde voertuigen is onbekend.

Deel: ' Man zit klem met voet bij bedrijfsongeval in Venray '
Lees ook