LogicaCMGPersbericht

Management-benoemingen bij LogicaCMG:

Wout Koppers en Paul Schuyt

AMSTELVEEN, 14 maart 2003 Wout Koppers (58), voorheen algemeen directeur van LogicaCMG Nederland, is met ingang van 5 maart 2003 toegetreden tot de Executive Committee van LogicaCMG plc. In deze functie is hij verantwoordelijk voor zowel de Nederlandse als de Belgische LogicaCMG-organisatie. Hij rapporteert rechtstreeks aan topman Martin Read.

Paul Schuyt (45) is per dezelfde datum Wout Koppers opgevolgd. Hij heeft daarmee de dagelijkse leiding van de Nederlandse organisatie. Samen met zijn Belgische collega Dirk van Meir rapporteert hij aan Wout Koppers. Paul Schuyt was al lid van de Nederlandse Raad van Bestuur.

Over LogicaCMG
LogicaCMG is een wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van management en ICT- consultancy, systeemintegratie en outsourcing. Met bovendien een uitgebreide expertise in draadloze datacommunicatie ondersteunt LogicaCMG klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. De onderneming ontstond uit de fusie van Logica en CMG in december 2002 en heeft kantoren in 34 landen en ruim 30 jaar gecombineerde ervaring in ICT-dienstverlening. LogicaCMG is de nummer twee beursgenoteerde Europese ICT-dienstverlener en genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam. Meer informatie: www.logicacmg.com.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Deel: ' Management-benoemingen bij LogicaCMG Wout Koppers en Paul Schuyt '
Lees ook