Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Management Team vanaf deze week geheel gerestyled

Haarlem, 28 februari 2003- Vanaf 28 februari verschijnt Management Team "in een nieuw pak". De vormgeving en de indeling zijn geheel vernieuwd en daarnaast zijn er ook inhoudelijk enkele verbeteringen gedaan. Zo is de inhoud van het blad uitgesprokener en wordt in het verder uitgebreide Work/life katern meer aandacht besteed aan de manager als persoon.

Management Team viert in oktober 2003 tevens zijn 25-jarige jubileum en is al die tijd een gewaardeerd en goed gelezen business magazine. Met betrekking tot de restyling is de basis daarom zoveel mogelijk in tact gehouden. De inhoudelijke focus was en blijft business, management & leidinggeven. Deze focus wordt dan ook verder versterkt met de komst van de nieuwe vaste columnist: hoogleraar organisatiekunde en managementspecialist Mathieu Weggeman.

Daarnaast is de redactie uitgebreid voor nog meer spraakmakende verhalen. Ook wordt in het vernieuwde en uitgebreide Work/life-katern meer aandacht besteed aan wat managers persoonlijk bezighoudt: carrière, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en het vinden van een goede balans tussen werk en privé.

Bovendien is de vormgeving en de indeling van Management Team aangepast zodat ook lezers met weinig tijd snel en overzichtelijk de belangrijkste informatie tot zich kunnen nemen.

Management Team
Management Team is het grootse business magazine van Nederland met een focus op management en leidinggeven.
Management Team verschijnt in een oplage van 135.000 en heeft het hoogste bereik van alle tijdschriften onder decision makers (DMS 2003).

Deel: ' Management Team geheel gerestyled '
Lees ook