PERSBERICHT 03 december WWW.MANAGEMENTBOEK.COM

MANAGEMENTBOEK.COM introduceert financiële congresagenda

Compleet internationaal overzicht van financiële congressen

Managementboek.com, de snelgroeiende Internetboekhandel met de meest uitgebreide selectie managementliteratuur en financiële literatuur, introduceert de financiële congresagenda op haar website. Dit overzicht, dat te vinden is op https://www.managementboek.com/conferences, biedt een zeer compleet overzicht van financiële congressen. Door een samenwerking met het Britse Harriman House Ltd kunnen managers, investeerders, beleggers en financiële specialisten voortaan informatie raadplegen over financiële congressen wereldwijd.

De informatie is overzichtelijk gerangschikt per specialisme. Per land kan een overzicht op datum en organisatiebureau worden opgevraagd. Van de meeste congressen is uitgebreide informatie beschikbaar en tevens kan gezocht worden op aanverwante literatuur en andere congressen met hetzelfde thema. Geïnteresseerden kunnen on line meer informatie aanvragen en zich aanmelden voor een gratis attenderingsservice. Naast congressen wordt ook informatie beschikbaar gesteld inzake opleidingen, workshop en seminars op financieel gebied.

De nieuwe financiële congresagenda van Managementboek.com kan direct worden bezocht via https://www.managementboek.com/conferences

Algemene informatie Managementboek.com

Managementboek.com (www.managementboek.com) beschikt over de meest uitgebreide selectie managementliteratuur. De Nederlandse sectie van deze zeer gespecialiseerde Internetboekhandel bevat inmiddels ruim 1.800 boeken op managementgebied en vrijwel dagelijks worden nieuwe titels toegevoegd. De internationale sectie biedt een overzicht van meer dan 1.700 zeer gespecialiseerde financiële titels. Bezoekers kunnen in deze sectie eenvoudig snelzoeken op auteur, titel of trefwoorden.Ook is een geavanceerd zoeksysteem beschikbaar. Elk boek wordt kort omschreven en een groot aantal recencies is on line voorhanden. Deze recensies zijn geschreven door specialisten uit het vakgebied. Van een twintigtal onderwerpen zijn de meest populaire en veel gelezen boeken geselecteerd. Daarnaast wordt apart aandacht besteed aan nieuw verschenen en binnenkort verwachte boeken.

Eenvoudig bestellen

Bestellen bij de Nederlandse sectie van Managementboek.com gaat op zeer eenvoudige wijze. Het boek wordt automatisch aan de bestelkaart toegevoegd als een klant de bestelbutton aanklikt. Op de bestelkaart wordt vervolgens automatisch het totaalbedrag van de bestelling getoond. Ook betalen bij Managementboek.com is gemakkelijk: een acceptgiro is bij aflevering van de bestelling bijgevoegd. De boeken uit de Nederlandse sectie van de website worden gemiddeld binnen twee werkdagen bij de klant bezorgd. Klanten hoeven naam en adresgegevens slechts één keer in te vullen. Bij een volgend bezoek aan de website worden zij automatisch herkend en zijn hun gegevens al ingevuld op de bestelkaart.

Gratis attenderingsservice

Indien bezoekers zich aanmelden op de gratis attenderingsservice van Managementboek.com, worden zij automatisch op de hoogte gehouden van boeken die recentelijk zijn toegevoegd aan de Nederlandse sectie. Daarbij kan een selectie worden gemaakt uit meer dan twintig deelgebieden op managementgebied. Abonnees ontvangen iedere twee weken een kort en bondig overzicht van nieuwe titels uit hun interessegebied.

Meer informatie

Notenbomer Internet Consultancy b.v.
Afdeling Marketing / PR
Marjan Spijkers
Zernikepark 2
9747 AN GRONINGEN

E- mail: info@managementboek.com
Tel: (050) 574 57 63
Fax: (050) 573 50 17

www.managementboek.com
www.managementbook.com

Managementboek.com is een initiatief van Notenbomer Internet Consultancy b.v.
en maakt onderdeel uit van Notenbomer Connect Group

Deel: ' Managementboek.com introduceert financiële congresagenda '
Lees ook