Managementplein 3200 informatieve websites

BENEDEN LEEUWEN, 20050411 -- De startpagina Managementplein.nl is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste startpagina voor ondernemers en managers in Nederland. Ook andere bezoekers vinden er nuttige en interessante informatie. De ruim 3200 links staan vermeld op zeven subpagina's, in 108 categorieën als: kunst, humor, presenteren, leidinggeven, lichaamstaal, vacatures, ontslag, salaris, uitgaan, denksport, financieel management.


Door het grote aantal links zou je de weg kwijt kunnen raken. De verschillende zoekmogelijkheden lossen dit op. Iedere subpagina heeft een eigen inhoudsopgave, inclusief een overzicht van alle categorieën. Bij iedere categorie staan bovendien, in een speciaal veld, andere categorieën vermeld die verwant zijn aan het onderwerp.

Het meest krachtige instrument is het zoekveld. Het bijzondere is dat de categorie wordt vermeld waarin een woord of een deel van een woord is gevonden. Door de categorie in de zoekresultaten aan te klikken kun je kijken of er interessante links zijn die niet aan het zoekcriterium voldoen.

Managementplein is opgezet en wordt beheerd door de zelfstandig managementtrainer en coach Willem Razenberg.

www.managementplein.nl

Deel: ' Managementplein telt 3200 informatieve websites '
Lees ook