Ingezonden persbericht


persbericht

Amsterdam, 13 december 2011

Mannelijk model showt nieuwste mega push-up beha van HEMA Internationaal topmodel Andrej Pejic in nieuwe campagne

Met een groot aantal abri posters door heel Nederland toont HEMA deze week het mooie effect van haar nieuwste mega push-up beha. Met in de hoofdrol het mannelijke topmodel Andrej Pejic: één van de meest spraakmakende internationale modellen van dit moment. Niet alleen vrouwen krijgen er met de nieuwe mega push-up beha ruim twee cupmaten bij, zelfs een man krijgt met de beha een indrukwekkend decolleté. Andrej schittert met zijn androgyne uiterlijk in zowel mannelijke als vrouwelijke campagnes voor de grootste modehuizen ter wereld. HEMA is het eerste Nederlandse bedrijf dat met het topmodel in zee gaat.

HEMA foto 3 LR
HEMA - Andrej Pejic foto 3

Opmerkelijk is dat HEMA in deze campagne haar nieuwste mega push-up beha met een man onder de aandacht brengt. Andrej Pejic (20) is in de internationale modewereld een rijzende ster en wordt door de modewereld op handen gedragen. Vanaf dinsdag 13 december duiken in heel Nederland posters van hem op gekleed in diverse jurkjes van HEMA met een fraai decolleté.

Met een knipoog
Adrej Pejic is prachtig als man én als vrouw en loopt net zo gemakkelijk een herenshow voor Paul Smith als een damesshow voor Jean-Paul Gaultier. Hij staat bekend als hét boegbeeld van de nieuwe generatie androgyne modellen die voor beide seksen kunnen doorgaan. Voor HEMA is het een verrassende keuze om deze campagne met hem te realiseren. Het resultaat is een bijzondere campagne met een dikke knipoog waarin HEMA op ludieke wijze de aandacht vestigt op haar nieuwste mega push-up beha.

Zelfs mannen krijgen een decolleté
Met deze nieuwe mega push-up beha krijgen vrouwen er zonder moeite twee cupmaten bij. Dat betekent dat je van 'helemaal niets' naar een mooie B-cup kunt gaan. Wie kan dit beter bewijzen dan een man? En niet zomaar een man. Andrej laat perfect zien waarom de mega push-up beha de must-have van dit seizoen is.

Verkrijgbaarheid
De mega push up beha is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en roze. De beha heeft een perfecte pasvorm, is onzichtbaar onder de kleding en heeft verstelbare beha bandjes. De mega push up beha is verkrijgbaar in de maten 75/80 A, 75/85 B,C en D. De mega push up beha is verkrijgbaar in alle vestigingen en is ook te bestellen via www.hema.nl.

Over HEMA
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft bijna zeshonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. De artikelen zijn van het eigen HEMA merk met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HEMA B.V.
Afdeling corporate communicatie/ Judy op het Veld
NDSM-straat 10
1033 SB Amsterdam
T: 020-3114245
M: 06-11385145
@: Judy.op.het.Veld@hema.nl

Met vriendelijke groet,

Judy op het Veld
Hoofd Corporate Communicatie
T. +31 20 311 4245
M. +31 6 11385 145
@judy.op.het.veld@hema.nl

cid:image002.jpg@01CBE889.0AA525F0

P Denk aan het milieu voordat u dit bericht print.


Deel: ' Mannelijk model showt nieuwste mega push-up beha van HEMA '
Lees ook