Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Venray, 7 februari 2012

'Mannen komen van Mars' voor het nieuwe theaterseizoen bijgeboekt!

Op 15 juni staat Huub Stapels voorstelling 'Mannen komen van Mars' voor een uitverkochte zaal, maar..

Schouwburg Venray heeft goed nieuws voor iedereen die geen kaartje heeft bemachtigd. Deze voorstelling is extra bijgeboekt in het nieuwe theaterseizoen, op donderdag 11 oktober 2012. Door de grote vraag naar theaterkaarten en het succes van deze voorstelling heeft het theater doen besluiten om de verkoop voor 'Mannen komen van Mars' al te starten, ook al betreft het een voorstelling in het nieuw theaterseizoen. Ze wijkt nu dus af van haar norm om te voldoen aan de behoefte van haar publiek. Voor iedereen die naar de voorstelling 'Mannen komen van Mars' wil gaan, grijp deze zeer unieke kans!

'Mannen komen van Mars'
Donderdag 11 oktober 2012, 20.00 uur

Aan het succes van Huub Stapels onemanshow Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus lijkt geen einde te komen. Voor het derde achtereenvolgende seizoen tourt hij langs de theaters met zijn programma vol misverstanden over man en vrouw. Stapel 'bespeelt zijn publiek als een cabaretier en stand-up comedian,' schreef de Volkskrant. 'Duidelijk is dat hij met deze succesformule nog jaren vooruit kan.' Opnieuw doet Stapel er alles aan om uw relatie nóg leuker te maken.

Schouwburg Venray heeft deze week nog een grote voorstelling op de planken staan.

Liesbeth List: 70 jaar Liesbeth
Vrijdag 10 februari 20.00 uur
Liesbeth List wordt 70 jaar en om dit te vieren tourt ze door het hele land met haar afscheidstournee. Dit is dus de laatste kans om haar te zien in het theater! Hoogtepunten uit haar leven zoals haar auditie bij Toon Hermans, haar duetten met Ramses Shaffy en haar rol als Edith Piaf passeren de revue. Een ware aanrader midden tussen alle carnavaleske festiviteiten. Komt dat zien!

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van kaarten, kijkt u op de website van het theater www.schouwburgvenray.nl

Deel: ' 'Mannen komen van Mars' bijgeboekt in Schouwburg Venray '
Lees ook