Mannenmode specialist Jac Hensen start competitie voor heel Nederland


Amersfoort, Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Ede, Enschede, Hengelo, Veenendaal, Zeist, Zutphen, 20151105 -- Mannenmode specialist Jac Hensen is een teamcompetitie gestart voor elk team van elke sportclub in Nederland. Tijdens de Jac Hensen Teamcontest van 6 november tot 9 december worden teams uitgedaagd om deel te nemen en zo € 2000, - sponsorgeld voor hun club en kledingcheques t.w.v. € 200, - voor alle teamgenoten te winnen.

[Mannenmodespecialist Jac Hensen start sportcompetitie]


Teamselfie

Alle teams van elke sportvereniging kunnen meedoen. Sportverenigingen ontvangen een actieflyer met uitleg en het logo van Jac Hensen. Ook kan men het logo downloaden van de website jachensen.nl/teamcontest. Het is de bedoeling dat deelnemers een teamfoto maken, samen met maximaal 15 teamleden van zijn of haar club. Op de teamfoto moet het logo van Jac Hensen duidelijk zichtbaar zijn. Deelnemers dienen de foto vóór 22 november te uploaden naar Facebook, Instagram of Twitter met een korte beschrijving en de tag #jachensenteamcontest.

Meer likes meer kans

Jac Hensen verzamelt de foto’s en plaatst deze op 24 november in een fotoalbum op de speciale Facebookpagina. Iedereen kan een foto in dit album liken. De inzender van de foto die op 9 december de meeste likes heeft, wint €2000,- voor zijn of haar club. De kledingcheques van € 200,- elk, gaan naar de teamleden op de teamfoto.

Weten dat het goed zit

‘De passie die wij bij Jac Hensen hebben voor mannenmode, hebben veel van onze klanten voor hun club of sport’, licht directeur Robin Hensen toe. Omdat men nou eenmaal niet altijd in trainingspak rond kan lopen, biedt Jac Hensen sportliefhebbers de kans om een nieuwe outfit te winnen. Daarbij maken zij ook nog eens kans op een aanzienlijk sponsorbedrag voor hun club. De club waarvan zij weten dat het goed zit.


Deel: ' Mannenmode specialist Jac Hensen start competitie voor heel Nederland '
Lees ook