Persbericht

Diemen, 18 febrauri 1999

Manpower organiseert wedstrijd met kaarten voor Quidam

Nieuwe show van Cirque du Soleil 4 maart in première

Cirque du Soleil is terug in Europa met een geheel nieuwe show: Quidam. De Europese première vindt plaats op 4 maart in Amsterdam. Quidam begint daarmee haar tournee langs 24 grote steden in 11 landen. Cirque du Soleil heeft Manpower gekozen als 'official supplier' van flexibel personeel voor de Europese tour. Om dat te vieren, organiseert Manpower een speciale actie voor alle uitzendkrachten. Iedereen die tussen nu en 23 april gaat werken voor Manpower Uitzendorganisatie, maakt kans op twee gratis kaarten voor Quidam.

Cirque du Soleil is in Nederland al bekend van de vorige shows Saltimbanco en Alegría. De nieuwe show Quidam (spreek uit: Kiedam), is al weer de negende produktie van Cirque du Soleil. De show bevat alle magische elementen die het publiek inmiddels verwacht van shows van Cirque du Soleil, maar is opnieuw geheel anders van opzet. Net als bij de vorige shows, draait alles om emoties, maar bij Quidam zijn deze emoties intenser, dramatischer en persoonlijker. Ook heeft Cirque du Soleil opnieuw veel aandacht besteed aan het spectaculaire decor en de bijzondere muziek van deze show.

Gratis kaarten Quidam

Als 'official supplier' van flexibel personeel voor Quidam, organiseert Manpower Uitzendorganisatie een wedstrijd voor uitzendkrachten. Iedereen die tussen nu februari en 23 april gaat werken voor Manpower, maakt kans op twee gratis kaarten voor Quidam. Bovendien zijn er extra prijzen zoals horloges, t-shirts en cd's. Op vrijdagmiddag 7 mei organiseert Manpower een feestelijke uitreiking op vrijwel iedere vestiging.


Zoekwoorden:

Deel: ' Manpower organiseert wedstrijd met kaarten voor 'Quidam' '
Lees ook