CMGMESA International organiseert samen met CMG de Manufacturing Execution Systems Conference 2001, op 19 en 20 november

Amstelveen, 9 oktober 2001 - Op 19 en 20 november 2001 vindt in het Hotel Okura te Amsterdam de MES (Manufacturing Execution Systems) 2001 conferentie en beurs plaats, met als thema 'What to do if your ERP fails'. Dit evenement gaat in op belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Manufacturing Execution Systems, met name in Europa. Tijdens de keynotes en presentaties geven diverse experts hun visie op dit gebied en krijgen de bezoekers praktijkvoorbeelden van grote productiebedrijven uit de hele wereld te zien en te horen.

Manufacturing Management, het volledig beheren en controleren van productieprocessen, en e-business, stelt voortdurend veranderende eisen aan de gebruikte bedrijfsprocessen en -oplossingen. De MES Conference 2001 is een platform waar specialisten, leveranciers en klanten elkaar kunnen ontmoeten en waar nieuwe ontwikkelingen worden voorgesteld. Tot de sprekers behoren onder andere Ad Bontje van CMG, Geoff Knight van HMS en voorzitter van MESA Europe, Bill Hakanson van MESA International, Eric Marks, Kari Koskinen van Nokia Networks, Reinoud Visser en Jan Snoeij van CMG, Paul Vanvuchelen van ALZ Steel, W. Van Berlo van ADC Sweden, Rik Geert van Cargill, Marcel Vanhelten van GE Fanuc, Dougie Kennedy van Sun Microsystems, Menno van Lit van SC Johnson, Jan van Nispen en Lou Verhagen van Organon, en Hans de Fluiter van Philips Consumer Electronics.

Voor uitgebreide informatie en registratie: www.Mesa.org.

CMG
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatietechnologie (ICT) groep, met een leidende positie in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in oplossingen voor draadloos dataverkeer. CMG levert haar diensten en oplossingen binnen een breed scala aan markten, waaronder financiële dienstverlening, transport, telecommunicatie, media, petrochemische industrie, utilitybedrijven, retail, productiebedrijven en overheden. De Groep biedt ook langetermijn-beheer van bedrijfsprocessen, van salarisverwerking, call centra en netwerken tot het beheer van infrastructuren, applicatie-onderhoud en hosting services. Het bedrijfsonderdeel CMG Wireless Data Solutions heeft een leidende positie in wireless messaging en gateway producten, mobile internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen.

CMG is opgericht in 1964 en heeft hoofdkantoren in Londen en in Hoofddorp. Het bedrijf implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 16 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMARK 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap en Euronext 100 index).

Deel: ' Manufacturing Execution Systems Conference 2001 '
Lees ook