Manugistics maakt cijfers eerste kwartaal bekend

Brussel, 1 juli 2002 - Manugistics maakt de cijfers bekend over het eerste kwartaal van dit fiscale jaar, dat liep van maart tot en met mei 2002.

Onder marktomstandigheden waarbij bedrijven wereldwijd grote investeringen uitstellen, haalde Manugistics een omzet van 74,6 miljoen dollar. Vorig jaar bedroeg de omzet in hetzelfde kwartaal 92,4 miljoen dollar. De inkomsten uit software vielen terug van 45,1 miljoen voor het eerste kwartaal van 2001 naar 24,5 voor het eerste kwartaal van dit jaar. Er werd een netto-verlies opgetekend van 18,4 miljoen dollar. Vorig jaar werd in dezelfde periode nog een netto winst van 2,2 miljoen dollar behaald. Voor het tweede kwartaal verwacht het bedrijf een lichte daling van de omzet in vergelijking met het eerste kwartaal van 2002. Kostenreducties moeten - in afwachting van de heropleving van de economie - het operationele verlies beperken.

Het uitgebreide Engelstalige persbericht treft u aan op http://www.manugistics.com/news/detail.asp?id=271 Over Manugistics

Deel: ' Manugistics maakt cijfers eerste kwartaal bekend '
Lees ook