Marathon uitzending ter ere van verhuizing Radio Brasa

PERSBERICHT

Kleurrijke radiozender viert feest met marathon uitzending

‘Live-music, foodtrucks en open huis bij Radio Brasa’

Rotterdam 17 september – Radio Brasa bestaat drie jaar en dit wordt uitgebreid gevierd met een marathon uitzending, live optredens en bijzondere interviews. Op zaterdag 19 september, van 12.00 uur tot 23.00 uur, besteedt Radio Brasa uitgebreid aandacht aan alle hoogtepunten van de afgelopen drie jaren. De populaire radiozender is gericht op alle Nederlanders met een kleurrijke lifestyle.

Marathon uitzending

Er zullen speciale interviews en korte optredens plaatsvinden van maar liefst 20 artiesten waaronder Thë Greg, Poliana Vieira, Orange Grove, Dr. Rum en Lady Shayna. Daarnaast is er een Blockparty voor de deur van de radio en zijn alle buren en bezoekers welkom bij de radio. Tijdens de Blockparty kan iedereen genieten van lekkere hapjes en drankjes dankzij foodtrucks met echte soulfood’! “Met deze marathon uitzending willen we alle Rotterdammers informeren waar Radio Brasa voor staat en wat haar impact is voor Nederlanders met een kleurrijke lifestyle. Radio Brasa is ondernemend en staat voor de verbindende kracht van culturen. ”aldus Marciano Daans, directeur van Radio Brasa. De marathonuitzending is te beluisteren op radiobrasa.com, 91.4 FM op de kabel of via de app.

Verhuizing

Onlangs verhuisde Radio Brasa naar een nieuwe locatie op de Westzeedijk nummer 80b. Deze nieuwe plek weerspiegelt het ideale ‘huiskamergevoel’ van Radio Brasa. De Blockparty en open huis is ook een uitstekende manier voor alle buren, luisteraars en gasten om kennis te maken met de kleurrijke zender.

Radio Brasa

Radio Brasa is een zakelijk en maatschappelijk betrokken platform, die haar luisteraars voorziet van alle informatie omtrent een inspirerende en kleurrijke lifestyle. Haar radioprogramma’s kennen een gezonde mix van ondernemerschap, de focus op de eigen identiteit en zelfredzaamheid. Meer info over de radio via www.radiobrasa.com.

Deze uitzending is een productie van Radio Brasa.

Deel: ' Marathon uitzending ter ere van verhuizing Radio Brasa '


Lees ook