Marjan Dolsma CTC vernieuwt workshop Vrouwenkracht


De ontdekkingsreis naar de Kracht in Jezelf is nu nog beter afgestemd op jouw vraag. Door een kennismakingsgesprek maak je duidelijk wat je verwachting en vraag is. In het evaluatiegesprek achteraf kijken we wat de workshop je gebracht heeft. Samen maken we hiermee een stappenplan voor de komende tijd.

Amersfoort, 20140409 -- Op 14 mei 2014 organiseert Marjan Dolsma CTC de driedaagse workshop Vrouwenkracht in de Maanlander 14 a1 in Amersfoort. Voor de achtste keer komen vrouwen uit heel Nederland samen om te ontdekken wat ze echt zelf willen en hoe ze zelfvertrouwen en levenslust kunnen vergroten.

Voor wie?
Misschien herken je je in het volgende:
  • Voel je je soms opgeslokt door de drukte van alle dag? Ben je altijd maar bezig?
  • Vind je het in deze fase van je leven moeilijk om de juiste keuze te maken?
  • Vind je het moeilijk om rust te vinden?
  • Probeer je alles zo goed mogelijk te doen, maar heb je toch het idee dat je tekort schiet?
  • Wil je bepaalde eigenschappen van jezelf liever veranderen?
Tijdens deze drie dagen ga je onderzoeken wat hiervan de rede is en hoe je er anders mee om kunt gaan.

Wat gaan we doen?
Aan de hand van theorie en oefeningen krijg je inzicht in hoe je je tot nu toe hebt ontwikkeld.
Hoe ben je opgegroeid? Wat heb je daarvan meegenomen in je latere leven?
Hoe ziet je leven er nu uit?

Je zult steeds meer inzicht krijgen in wat van invloed is geweest, hoe jij op eigen benen bent gaan staan en hoe je anders om kunt gaan met dingen waar je last van hebt. Deze bijzondere reis is te vergelijken met Baboushka-poppetjes: door laag voor laag af te pellen kom je tot je eigen kern, tot je innerlijke kracht. Uiteindelijk zul je meer rust en kracht vinden om de regie van je leven in eigen handen te nemen. Deelname vindt plaats op basis van een intakegesprek. Hierdoor krijg je als cursist gerichte aandacht met betrekking tot jouw thema’s. Je kunt na afloop gebruik maken van een individueel evaluatiegesprek, waarin ik eventuele vragen beantwoord en we samen kijken welke vervolgstappen handig en mogelijk zijn.

Wanneer en waar is het?
Datum: 14, 15 en 16 mei van 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: Meet & Discover, Maanlander 14a1 in Amersfoort. 

Wat zijn de kosten?
Eenmalig € 395,00 incl. lesmateriaal, koffie/thee en lunch.

Hoe kun je je aanmelden?
Na een (evt. telefonisch) intakegesprek of via www.marjandolsma.nl/workshops/vrouwenkracht/ of mail info@marjandolsma.nl

 Als je meer wil weten of nieuwsgierig bent naar reacties van eerdere deelnemers, neem dan eens een kijkje op onze website. Voel je vrij om voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek contact op te nemen met Marjan Dolsma, 06 29 363415 of mail.

MarjanDolsma CTC werkt sinds 2002 met mensen en organisaties die daadwerkelijk aan de slag willen met uitdagingen en groei, in de vorm van een training, een individueel coaching traject of een workshop. Wij bieden begeleiding met verdieping. Onze werkwijze is gebaseerd op NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk en cognitieve gedragstherapie.


Deel: ' Marjan Dolsma CTC vernieuwt workshop Vrouwenkracht '
Lees ook