Marketing en liefde vinden elkaar in dating event op 21-01-12


Connect 2012! Eendaags dating seminar voor 30+ mannen én vrouwen

DRIEBERGEN, 20120110 -- Nederland heeft momenteel zo’n 2,2 miljoen singles. Met de goede voornemens voor 2012 nog vers in hun gedachten ondernemen ze in januari weer massaal actie om een partner te vinden. Datingsites draaien topdagen. Voor 30-plussers zijn datingsites en sociale netwerken tegenwoordig de belangrijkste manieren om effectief en laagdrempelig mensen te ontmoeten en gericht te zoeken naar gelijkgestemden. Want we zijn allemaal druk en het moet snel. Vandaar dus het evenement Connect 2012! Een eendaags dating seminar voor 30+ mannen én vrouwen. Connect 2012! vindt plaats in hotel- en conferentiecentrum Bergse Bossen in Driebergen.

Hoe selecteer je als single uit een wirwar van profielen op internet nou net die ene persoon, die jouw liefde van je dromen blijkt te zijn? Of nog beter, hoe straal jij zo’n onweerstaanbare aantrekkingskracht uit, dat jouw droomliefde als een magneet door jou wordt aangetrokken?  En als je elkaar voor het eerst ontmoet, hoe maak je dan een onuitwisbaar contact met de ander?

Uitstraling verbeter je vanuit je binnenkant

Fred Krautwurst is auteur, spreker en trainer met 22 jaar ervaring op het gebied van marketing en netwerken.  Hij vertelt: ‘Een van de fundamentele onderdelen van marketing is dat je aantrekt wat je uitstraalt. Dat geldt voor bedrijven maar zeker ook voor mensen. Verbeter je uitstraling en je vergroot daarmee automatisch je aantrekkingskracht. De hamvraag hier is natuurlijk hoe je je uitstraling verbetert. Is een keer naar de kapper of een nieuwe paar schoenen genoeg? Natuurlijk niet. Uitstraling verbeter je vanuit je binnenkant. Je hebt pas uitstraling als je straalt – en dat heeft maar heel weinig met je uiterlijk te maken!’

Tot een liefdevolle verbinding komen

Ageeth Veenemans is expert in de liefde, auteur, spreekster, trainer en eigenaresse van een datingsite. Zij constateert: ‘Ik spreek regelmatig mannen, die niet weten hoe ze met een aantrekkelijk exemplaar van het andere geslacht contact moeten leggen. Of als er eentje tegenover hen zit, hoe leggen ze dan contact, dat leidt tot een volgende afspraak? Ik spreek ook vrouwen, die verlangen naar een duurzame relatie, en zich bij een nieuwe date vertwijfeld afvragen: “Wanneer is het goede moment aangebroken voor seks met hem?” Want we mogen tegenwoordig alles van onszelf. Maar het lijkt wel, alsof we het steeds lastiger vinden om een duurzame relatie met elkaar aan te gaan. Ik help mannen en vrouwen graag om in liefdevolle verbinding met elkaar te komen.’

Krachten gebundeld in Connect 2012!

Op 21-1-12 voegen Krautwurst en Veenemans hun expertise over liefde en marketing samen in een uniek evenement, Connect 2012! Een dating seminar voor 30+ mannen én vrouwen. Een dag lang helpen zij, ieder vanuit hun eigen kracht, mensen om de partner van hun dromen te ontmoeten.  Hun aanpak blijkt een gat in de markt, want de aanmeldingen stromen binnen op de speciaal ervoor ingerichte website https://connect2012.nl.

2012: jaar van de Verbinding

In de jaarlijkse Trendrede betitelen twaalf trendwatchers 2012 als het jaar van de Verbinding. Wat gebeurt er op 21-1-12, als liefde marketing ontmoet? Zullen singles zich in 2012 massaal gaan verbinden met elkaar? Als het aan Krautwurst en Veenemans ligt, wel!


Deel: ' Marketing en liefde vinden elkaar in dating event op 21-01-12 '
Lees ook