Marketizator nu ook beschikbaar in Nederland


Meest complete conversie optimalisatie tool zonder 'verborgen' kosten

HARDINXVELD-GIESSENDAM, 20160322 -- Marketizator is sinds vandaag in Nederland beschikbaar. De prijswinnende conversie optimalisatie tool biedt meer dan andere aanbieders, zonder er iets voor terug te vragen. Het gratis pakket is een totaalpakket, dat toegang biedt tot alle functionaliteiten. Sterke punten van Marketizator zijn A/B en multivariate testen, personalisatie, segmentatie en (geavanceerde) enquêtes.

  • Gratis tot 10.000 geteste views per maand
  • Meer conversies met hetzelfde aantal bezoekers
  • Grote klanttevredenheid

"Marketizator is de meest complete conversie optimalisatie tool van dit moment," zegt Michel Aanen, die Marketizator naar Nederland haalde. "Daarnaast is Marketizator kostentechnisch aanzienlijk scherper dan andere tools op de markt. We hebben een levenslang gratis pakket op basis van maandelijks 10.000 geteste views. Waar andere aanbieders de tool uitkleden bij een gratis variant, zijn bij ons alle functionaliteiten 'gewoon' gratis beschikbaar."

Marketizator is een 3-in-1 conversie optimalisatie tool die naadloos in iedere online marketingstrategie past. Je verhoogt eenvoudig conversies, laat je klantenbestand groeien, ontvangt waardevolle feedback en verbetert je processen. Na de gratis 10.000 geteste views krijg je automatisch bericht dat je limiet is bereikt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kort na de oprichting won Marketizator in 2013 in Praag de StartUp Rally Prijs. Sindsdien volgen de successen elkaar snel op:

  • In januari 2014 verhoogt Creaton, een gerenommeerde dakproducent in Duitsland, zijn conversiepercentage met 350% dankzij Marketizator
  • In augustus 2014 laat TinaR, één van de belangrijkste spelers in de online kledingindustrie in Roemenië, zijn omzet met 48% stijgen door de real-time web personalisatie tool van Marketizator
  • In januari 2015 wordt Marketizator door G2Crowd.com verkozen tot de CRO tool met 'de hoogste score voor totale klanttevredenheid’.
  • Tussen september 2015 en december 2015 ontdekken meer dan duizend nieuwe gebruikers Marketizator
  • Maart 2016: Marketizator.nl beschikbaar in Nederland!

Momenteel is Marketizator uitgerold in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en tal van Oost-Europese landen. Forbes, Samsung en Wordstream behoren tot de duizenden tevreden gebruikers.


Deel: ' Marketizator nu ook beschikbaar in Nederland '
Lees ook