Martin Gaus opent eerste indoortrainingscentrum in Rotterdam


ROTTERDAM, 20100531 -- Zaterdagmiddag 12 juni 2010 om 13:00 uur komt Martin Gaus naar Rotterdam om het eerste Martin Gaus indoortrainingscentrum voor bazen en honden in Rotterdam te openen.

Het gedragscentrum beschikt over een overdekte trainingshal en een collegezaal voor de theorielessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne audio-visuele apparatuur. Vanuit de kantine kunnen de clinten bovendien de praktijktraining observeren onder het genot van een drankje. Het centrum biedt een totaalpakket voor de baas en hond: professionele begeleiding, veiligheid, conform, continuteit in training (niet weersafhankelijk) en een zeer uitgebreid cursuspakket.

Het gedragscentrum is eigendom van Ivonne van Raaij. Sinds oktober 2001 werkzaam als trainer/gedragstherapeut binnen haar eigen Martin Gaus Hondenschool in Rotterdam. Nu wordt haar service naar baas en hond naast professionele kennisoverdracht uitgebreid met de faciliteiten die daarbij horen.

De cursussen staan voor een positieve en leuke manier van samenwerken van baas en hond. Leren moet vooral leuk zijn voor beiden en is de basis voor een succesvolle relatie tussen baas en hond. Martin Gaus zal dat verder in een workshop/lezing tijdens de opening uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Bovendien zal Serge Gaus een demonstratie geven met een hulphond om dit te verduidelijken.

De opening is om 13:00 uur en vindt plaats in " het Martin Gaus Indoortrainingscentrum", Driemanssteeweg 45 te Rotterdam (Charlois). Het centrum gaat open om 12:30 uur voor ontvangst en de entree is gratis!

Wilt u meer weten over het Martin Gaus Indoortrainingscentrum Rotterdam? Bel of mail met Ivonne op 0162-420501 of mobiel 06-21538541, e-mail: info@martingausrotterdam.nl of kijk op www.martingausrotterdam.nl


Deel: ' Martin Gaus opent eerste honden-indoortrainingscentrum in Rotterdam '
Lees ook