Martin Jol treedt toe tot Raad van Commissarissen van N.V. ADO Den Haag

Martin Jol treedt toe tot Raad van Commissarissen van N.V. ADO Den Haag

Met ingang van 3 november 2015 is de heer Martin Cornelis Jol benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van N.V. ADO Den Haag.

De heer Jol is Commissaris op basis van het bijzonder aandeel van de HFC ADO Den Haag. De heer Jol neemt de plaats in van de heer Jan Willem Wigt, die zijn zetel in de Raad van Commissarissen per 1 juli 2015 heeft opgegeven. Per deze datum is Jan Willem Wigt benoemd tot Algemeen Directeur van de NV ADO Den Haag.

Martin Jol (Den Haag, 16 januari 1956) beschikt over een zeer indrukwekkend voetbal-cv. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij ADO en kwam in de periodes 1973-1978 en 1985-1989 als contractspeler uit voor ADO Den Haag. Als speler kwam Jol verder uit voor Bayern München, FC Twente, West Bromwich Albion en Coventry City. Hij speelde meer dan 350 wedstrijden in de Bundesliga en de Premier League. Als trainer was de Hagenaar onder andere werkzaam voor Ajax, Roda JC en RKC Waalwijk in Nederland. Met Ajax en Roda JC won hij de KNVB beker. Verder was Martin Jol trainer van de Engelse clubs Tottenham Hotspur en Fulham en het Duitse Hamburger SV.

De Raad van Commissarissen van N.V. ADO Den Haag kent thans de volgende samenstelling:

Wang Hui (Voorzitter)

Ton Rutgrink (Vicevoorzitter)

Liu Jiang Hong

Martin Jol

Dolf Segaar (secretaris en juridisch adviseur)

Deel: ' Martin Jol treedt toe tot Raad van Commissarissen ADO Den Haag '


Lees ook