Gemeente Nieuwegein

Martinbaan in Nieuwegein vanaf maandag 3 juni weer open voor verkeer

Dankzij het mooie voorjaarsweer en doordat verschillende fasen van de werkzaamheden in elkaar geschoven konden worden, wordt de Martinbaan op maandag 3 juni weer opengesteld voor het verkeer. Dit is ruim twee weken eerder dan gepland.

Op maandag 3 juni, om 5.00 uur in de ochtend, worden de afzettingen bij de Martinbaan weggehaald. Vanaf dat moment is Plettenburg weer beter bereikbaar dan de laatste twee maanden het geval was. Op de Martinbaan zijn vanaf dat moment per richting twee rijstroken te gebruiken. Daarnaast is de voorrang op het kruispunt met de structuurbaan gewijzigd..

Plettenburg blijft voorlopig nog minder goed bereikbaar. De komende periode wordt op het kruispunt met de Plettenburgerbaan gewerkt aan de zogenaamde wisselstrook om de drukte in de spits beter op te kunnen vangen. Daarnaast wordt vanaf begin juni gewerkt aan de Hollandhaven. Al deze werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd. Overdag zijn alle wegen in gebruik. Er kan wel enige vertraging zijn door tijdelijke wegversmallingen.

Invoerdatum 29-5-2002

Zoekwoorden:

Deel: ' Martinbaan in Nieuwegein weer open voor verkeer '
Lees ook