Massage- en Complementairbeurs


Beurs voor de massage en complementair branche

HOEVELAKEN, 20160307 -- Op 18 en 19 maart ontmoeten zorgprofessionals, opleiders en aankomend therapeuten elkaar op de vakbeurs, in het EXPO Hoevelaken om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, technieken en producten die de gezondheid en het welbevinden van hun cliënten bevorderen.

Met elkaar geven we invulling aan het brede veld van alternatieve zorg, ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg. U komt hier in aanraking met mogelijkheden ter uitbreiding of verbreding van uw huidige of startende praktijk of voor een eigen bredere interesse. Verder is er voldoende ruimte om te netwerken met ondernemers uit het vakgebied.

Gelijktijdig met de beurs vindt op zaterdag 19 maart het MiniCongres voor alle Therapeuten plaats met drie onderwerpen.
  • Gelaagd Register: opleiding én werkervaring tellen evenredig mee!
  • Intervisie: een must voor iedere therapeut.
  • De nieuwe Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz): is sinds 1 januari 2016 ook van toepassing op zorgaanbieders (én zzp-ers!) in de alternatieve/complementaire zorgsector, wat betekent dat voor U?
Het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zijn gast van het Congres om uw vragen te beantwoorden (zij zijn tevens exposant van de beurs stand 69).

Op vrijdag 18 maart Themadag Anders Stress, op zaterdag 19 maart de Themadag Anders ADHD. Middels workshops en lezingen wordt u geïnformeerd over verschillende therapie- en coachvormen die bij Stress en ADHD ingezet kunnen worden. 

Naast bovenstaande activiteiten, is er op beide dagen een divers en uitgebreid aanbod gratis en betaalde workshops/lezingen voor masseurs, therapeuten, wellness- en schoonheidsspecialisten. U Kunt diverse behandelingen ondergaan, een gratis iriscopie laten maken of uw eigen kruidenzout maken. Het belooft een echte belevingsbeurs te worden, komt u ook? 

EXPO Hoevelaken ligt pal aan de A1, makkelijk te bereiken en gratis parkeren. Komt u liever met het openbaar vervoer, geen probleem het station ligt er naast.

Meer informatie vindt u op de site www.sooner.nl
Organisator SOONER Events
Datum: van vrijdag 18 maart 2016 tot en met zaterdag 19 maart 2016
Openingstijd: vrijdag: 10.00 - 17.00 uur zaterdag: 10.00 - 17.00 uur


Deel: ' Massage- en Complementairbeurs in Hoevelaken '
Lees ook