Masterclass met legendarische klarinettist Eddie Daniels


23 april 2009 in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam

AMSTERDAM, 20090408 -- In samenwerking met Lebanc clarinets organiseert Amsterdam Winds een masterclass met Eddie Daniels. Deze multi-instrumentalist staat zowel in de jazz- als in de klassieke muziek bekend als een absolute grootheid op de klarinet. Daarbij komt nog dat Eddie Daniels zelden in Europa te beluisteren en te zien is. De masterclass vindt plaats op donderdag 23 april 2009 in 19.30 - 21.30 uur Theater van 't Woord, Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

De beroemde dirigent Leonard Bernstein zei over Daniels: "Eddie Daniels combines elegance virtuosity in a way that makes me remember Arthur Rubenstein. He is a thoroughly well-bred demon."

Naast 6 tot 8 actieve deelnemers is ruimte voor publiek om de masterclass, gecombineerd met een klein concert, bij te wonen. Eddie Daniels wordt begeleid door Mark van der Feen op piano.

Voor actieve deelnemers is de inschrijving al bijna vol, mail ons als u interesse heeft om deel te nemen.

De entree voor toehoorders bedraagt 15,- en 10,- voor conservatorium studenten.

De masterclass vindt plaats op donderdag 23 april 2009 in 19.30 - 21.30 uur Theater van 't Woord, Openbare Bibliotheek van Amsterdam Oosterdokskade 143, Amsterdam (naast het Centraal Station).

Meer informatie vindt u op www.amsterdamwinds.nl/eddiedaniels
Meer over Eddie Daniels vindt u op www.eddiedanielsclarinet.com


Deel: ' Masterclass met legendarische klarinettist Eddie Daniels '
Lees ook