Ingezonden persbericht

Masterclasses voor communicatieprofessionals

Uniek initiatief vanuit virtuele gemeenschap

ROTTERDAM, 20020423 -- Op 25 mei organiseert Deining achttien masterclasses voor communicatieprofessionals, varirend van columns schrijven, BN'ers interviewen tot flirten met de klant. Iedere bezoeker kan la carte zijn vaardigheden verbeteren, en daarnaast vakgenoten ontmoeten. De docenten zijn ervaren communicatieprofessionals die belangeloos meewerken aan deze dag. De opbrengst van deze dag gaat namelijk naar Nyumbani, een weeshuis voor kinderen met aids in Nairobi. Voor dit doel stelt de Unit Communicatie van de Ichthus Hogeschool Rotterdam gratis haar moderne locatie beschikbaar.

Deining
Deining is een virtuele gemeenschap van zo'n 200 ondernemers in de communicatiebranche: journalisten, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, vormgevers, webdesigners en illustratoren. Dagelijks staan de leden via de mail met elkaar in contact: om te discussiren over het vak en het freelance werken, om opdrachten uit te wisselen, problemen voor te leggen of om zich te laven aan de 'virtuele koffieautomaat'.

Nyumbani
Een van de Deiningleden is de fotografe Iet Rubio. Zij woont en werkt in Kenia en heeft zich het lot aangetrokken van de kinderen van Nyumbani. In dit weeshuis krijgen ze zorg, voeding en medicijnen. Iet Rubio vroeg Deining om haar te helpen. Want Nyumbani heeft veel geld nodig, vooral voor de peperdure AIDS-medicijnen. Geld is tijd voor deze kinderen.

Inschrijven
Inschrijven voor de masterclasses is mogelijk via: www.deining.org/workshopdag De kosten bedragen 75 voor 1 masterclass, 135 voor 2 masterclasses en 195 voor 3 masterclasses, exclusief BTW. De dag wordt afgesloten met een fundraising diner in Hotel New York in Rotterdam, vlakbij de Hogeschool. Alleen inschrijven voor dit diner is ook mogelijk.

Noot voor redacties:

Deel: ' Masterclasses voor communicatieprofessionals '
Lees ook