MATRA NORTEL COMMUNICATIONS BRENGT GEAVANCEERD EN COMPLEET CALL CENTRE BINNEN BEREIK VAN MKB

Met de introductie van Matracom 7480 wordt het opzetten en beheren van een geavanceerd Call Centre sterk vereenvoudigd. Deze complete en schaalbare oplossing integreert alle relevante Call Centre functionaliteiten binnen een enkel systeem. De problemen en kosten die vaak gepaard gingen met het integreren van verschillende, los van elkaar staande applicaties behoren hiermee tot het verleden.

Steeds vaker beseffen bedrijven dat het efficiënt en adequaat afhandelen van hun in- en uitgaande telefoonverkeer essentieel is voor hun concurrentiekracht. Dankzij het integreren van functies zoals Automatic Call Distribution (ACD) en Computer Telephony Integration (CTI) hebben grote call centres hun effectiviteit en efficiency sterk zien toenemen. Met Matracom 7480, dat alle benodigde functies in één enkel systeem onderbrengt kunnen ook kleinere bedrijven op een eenvoudige manier dergelijke voordelen realiseren.

Matracom 7480 is modulair opgezette software die de telefooncentrale, databases met klantgegevens, PC's en de telefoons van de call centre agents laat samenwerken. Alle moderne functionaliteiten worden geboden waaronder: Intelligent Call Routing, het verdelen van inkomende telefoongesprekken op basis van vaardigheden en beschikbaarheid van de agenten, Interactive Voice Response, Computer Telephony Integration voor het integreren van databases en telefoonscripts, en Call Centre Management voor real-time supervisie en rapportage functies. Matracom 7480 draait op een enkele Windows NT server.

laatste update 07/22/99 02:32:45 PM

Deel: ' Matra Nortel brengt compleet call centre binnen bereik mkb '
Lees ook