Ingezonden persbericht


MatrixOne introduceert nieuwe toepassing voor documentmanagement, DocuManagement Central

Nieuwste toevoeging aan Value Chain Portfolio van zakelijke toepassingen vereenvoudigt uitwisseling van documenten via internet

Amsterdam, 3 oktober 2001 -- MatrixOne (Nasdaq: MONE), toonaangevend aanbieder van product collaboration-oplossingen voor bedrijfsketens, introduceert DocuManagement Central. DocuManagement Central is een krachtige toepassing voor documentbeheer die de uitwisseling van informatie binnen ondernemingen en met leveranciers en klanten vereenvoudigt en organiseert. Met deze aankondiging breidt MatrixOne haar Value Chain Portfolio van zakelijke toepassingen uit, dat dient om bedrijven te helpen om de juiste producten sneller op de markt te brengen.

MatrixOne Value Chain Portfolio is een reeks toepassingen die een aantal bedrijfsprocessen in de productlevenscyclus automatiseert, vanaf het eerste productconcept tot productontwikkeling, productie en onderhoud. Alle toepassingen in het Value Chain Portfolio, inclusief DocuManagement Central, werken 'out of the box', bevatten best practices en kunnen eenvoudig geconfigureerd worden om aan unieke bedrijfseisen te voldoen. DocuManagement Central biedt een veilige, flexibele en eenvoudig te gebruiken omgeving voor het organiseren, vinden en uitwisselen van documenten met belangrijke leveranciers, partners en klanten in de productieketen.

DocuManagement Central is zoals het wordt geleverd te gebruiken, maar kan ook op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Het product is nu beschikbaar vanaf $3750,- voor een licentie voor vijf gelijktijdige gebruikers. De toepassing draait op MatrixOne's eMatrix-platform. Dit is een open, schaalbaar en veilig raamwerk voor het inzetten, integreren en ontwikkelen van oplossingen voor product collaboration in de value chain.

Meer informatie over DocuManagement Central is beschikbaar op: www.matrixone.com/products/business_applications_docu_central.html

Over MatrixOne
MatrixOne verandert de manier waarop producten op de markt worden gebracht. Het eMatrix-platform en de Value Chain Portfolio-toepassingen maken on-line samenwerking mogelijk in wereldwijde value chains en bieden veilige toegang tot onafhankelijke handelsgemeenschappen in besloten en openbare netmarkten. MatrixOne, een betrouwbare partner voor innoverende ondernemingen, helpt klanten de juiste producten snel op de markt te brengen. MatrixOne heeft wereldwijd meer dan 575 klanten in onder meer de high tech, technologie, ruimtevaart en defensie, automobielindustrie, de communicatiebranche, de consumentenmarkt, de mechanische en machine-industrie, in de markt voor medische apparatuur en de procesindustrie. Onder andere General Electric, John Deere, Procter & Gamble, Nokia, Siemens, JDS Uniphase en Honda gebruiken MatrixOne-technologie. Het hoofdkantoor van MatrixOne staat in Westford, Massachusetts en het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië en distributeurs in Zuid-Amerika en Australië. Bezoek www.matrixone.com voor meer informatie.

Deel: ' MatrixOne introduceert DocuManagement Central '
Lees ook