Maverick Translations steunt maatschappelijk relevante initiatieven


VOORHOUT, 20120222 -- Maverick Translations, een in Voorhout gevestigd vertaalbureau dat zich specialiseert in marketing, public relations en ICT, komt met een unieke actie voor maatschappelijk relevante initiatieven. Zowel particulieren als organisaties die een speciale maatschappelijke bijdrage leveren kunnen meedingen naar een gratis vertaling van hun website. Uit alle inzendingen zullen drie personen of organisaties gekozen worden. Maverick Translations zal de winnaars belonen met de vertaling van de websiteteksten naar een taal naar keuze.

In deze tijd van recessie hebben veel particulieren, culturele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en maatschappelijke bewegingen te kampen met een krap budget om hun ideeën op internationale schaal over te brengen en kracht bij te zetten. Dit kan variëren van open source-projecten, culturele activiteiten en onderwijsinitiatieven tot milieuvriendelijke technologie, medische innovaties of ontwikkelingshulp.

"Ondanks de recessie blijft de vraag naar vertalingen onverminderd groeien. Vertaalbureaus die consistente kwaliteit leveren, blijven ook bij economisch zwaar weer opdrachten ontvangen. We zijn uiterst dankbaar voor dit succes, en willen daarom iets aan de maatschappij teruggeven," aldus Rik Schraag, de eigenaar van Maverick Translations. 

Particulieren en organisaties die een relevante maatschappelijke bijdrage leveren, kunnen zich tot 31 maart 2012 opgeven bij Maverick Translations. Uit alle inzendingen zullen drie initiatieven worden geselecteerd waarvoor het vertaalbureau gratis de website zal vertalen, met een maximum van 10.000 woorden. Vertalingen zijn mogelijk van en naar het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans.

"Recentelijk vertaalden we de website van een start-up die high-tech informatiezuilen levert. Binnen een week nadat de Engelstalige website live ging, ontvingen deze ondernemers telefoontjes van geïnteresseerden uit het buitenland," licht Rik Schraag toe. "We willen ons internationale netwerk van vertalers inzetten om mensen in alle delen van de wereld met elkaar in contact te brengen en de kracht van vertalingen toegankelijk maken voor particulieren en organisaties die maatschappelijk relevant bezig zijn."

Inzendingen zijn welkom via http://www.mavericktranslations.nl/nl/contact .


Over Maverick Translations
Het in Voorhout gevestigde vertaalbureau Maverick Translations specialiseert zich in vertalingen op het gebied van ICT, marketing en public relations. Via een internationaal netwerk van native speakers verzorgt het vertalingen van onder meer artikelen, brochures, case study's, nieuwsbrieven, persberichten, software-interfaces, whitepapers en websites. Het talenaanbod omvat combinaties van het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans.


Deel: ' Maverick Translations steunt maatschappelijk relevante initiatieven '
Lees ook