Mavim lanceert nieuwe versie procesmanagement software


NOORDWIJK, 20090921 -- Mavim BV, Nederlands software leverancier, lanceert vandaag de nieuwste versie van haar procesmanagement systeem: Mavim Rules 2008 versie 6.2. Mavim speelt hiermee in op de hoge verwachtingen van haar klanten en partners. In de afgelopen periode heeft Mavim veel genvesteerd in de uitbreiding en verbetering van de functionaliteiten van Rules. Hierdoor zijn haar twee belangrijkste USP's versterkt: gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van consistente informatie.

Rules is een systeem waarmee alle procesgerelateerde informatie gestructureerd en consistent kan worden beschreven en beheerd. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om deze informatie op eenvoudige wijze te communiceren naar alle betrokkenen binnen de organisatie. Publicatie kan plaatsvinden via Word, PDF of CD-ROM, maar ook via een website in eigen huisstijl.

In 2008 versterkte Rules al haar positie als toolkit voor Business Process - en Kwaliteitsmanagement dankzij nieuwe koppelingsmogelijkheden met Microsoft Sharepoint en SAP.

Versie 6.2 bevat een vernieuwde, geavanceerde zoekfunctie die zowel het management als de medewerkers op de werkvloer duidelijk inzicht geeft in de voor hen relevante informatie, van hoofdproces tot documentdetails. Daarnaast is in Rules de integratie van schematechnieken aangevuld met de Pronto- en BPMN schematechniek. Ook zijn de Microsoft Sharepoint functionaliteiten verder uitgebreid waardoor de voordelen van deze koppeling, beter tot hun recht komen, zoals het gebruik van de Sharepoint-bibliotheek. Eveneens is de snelheid van Rules op SQL en Oracle servers aanzienlijk verbeterd.

Onlangs heeft Mavim haar partners een voorproefje gegeven van de nieuwe versie, welke door hun zeer positief is ontvangen.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australi en Nieuw-Zeeland. Mavim is sinds 2005 Microsoft Gold Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van haar software, Mavim Rules 2008, in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

MavimNoot voor redacties:

Deel: ' Mavim lanceert nieuwe versie procesmanagement software '
Lees ook