Mawipex winnaar 2015 Daktechniekbranche


Mawipex bij De Succesfactor: zondag 23 augustus 2015 om 12:55 uur

Rilland, 20150820 -- Mawipex is uitgeroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Daktechniekbranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. De Nominatiecommissie ziet in Mawipex een stabiele, vooruitstrevende onderneming die de afgelopen jaren veel succes heeft weten te boeken binnen de markt.. Dakbedekking heeft een waterkerende functie en voorkomt vervelende lekkages en daarmee schade aan gebouwen. Steeds vaker krijgen daken ook andere functies, zo zijn er tuindaken, parkeerdaken, energiedaken en recreatiedaken. Een markt waar jaarlijks honderden miljoenen euro’s in omgaan. Maar waar vraagt de daktechnische markt nou eigenlijk om?

Oordeel Nominatiecommissie:
De uitgekiende, doelgroep- gerichte marktsegmentatie van Mawipex is wat opvalt bij de nominatiecommissie. Doelgroepen zijn: Grote dakdekkers, Bouwmaterialenhandel ketens, Gespecialiseerde handelaren, en Overigen zoals unitbouwers, dakkapellenbouwers en tuinhuisjesbouwers. De marketing is volledig afgestemd op de verschillende doelgroepen met o.a. Rubber Gard en Rubber Cover als productprogramma’s.  

Verder valt op dat het bedrijf als enige een totaal pakket voor de markt(en) op het gebied van dak- en waterkerende systemen levert. Alles wat de dakbedekker nodig heeft zit in haar pakket. Ook dit is uniek. Zij onderscheidt zich voorts door haar grote deskundigheid (die zij door middel van trainingen en opleidingen ook graag deelt met haar klanten). Tevens omvat haar begeleiding en training ook ondersteuning op de locatie! 

Mede hierdoor heeft de nominatiecommissie Mawipex uitgeroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Daktechniekbranche en komt zij ook in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Over de Nationale Business Succes Award
Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury rijkt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven die volgens hun een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.


Deel: ' Mawipex winnaar 2015 Daktechniekbranche '
Lees ook