Ingezonden persbericht

MAXDATA breidt service- en garantieafhandeling notebooks uit

Gerepareerde notebook binnen 72 uur terug bij gebruiker

Amsterdam, 19 september 2001 - Steeds meer mensen gebruiken een notebook in plaats van een traditionele desktop. Doordat de kwaliteit, het prestatieniveau en de betrouwbaarheid van notebooks sterk zijn verbeterd, werken veel mensen continu met een notebook. Gebruikers kunnen en willen het niet lang zonder hun notebook stellen: er is duidelijk behoefte aan een snelle reparatieservice. MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware, komt deze gebruikers tegemoet door het eerste jaar na aanschaf een 72-uurs Collection, Repair & Return-garantie op haar notebooks te bieden. Binnen 72 uur heeft de gebruiker zijn defecte notebook gerepareerd terug.

De uitgebreide, klantvriendelijke service houdt in dat de MAXDATA-gebruiker alleen maar hoeft te bellen met een speciaal servicenummer, waarna MAXDATA het defecte notebook komt ophalen. De gebruiker hoeft het notebook niet in te pakken en kan alle randapparatuur thuis of op de werkplek achterlaten. Bovendien is het mogelijk zelf te bepalen waar binnen de Benelux het notebook moet worden opgehaald: op kantoor, thuis of bij de MAXDATA-dealer.

MAXDATA geeft zowel op de Vision- als op de Pro-notebooks het eerste jaar 72-uurs Collection, Repair & Return-garantie. Aangezien MAXDATA met een professioneel, gespecialiseerd call center werkt, wordt een groot aantal van de problemen telefonisch opgelost. Wanneer de gebruiker defecten vóór 16.00 uur aanmeldt, wordt het notebook, indien nodig, de volgende ochtend opgehaald. Twee dagen later wordt deze gerepareerd teruggebracht.

MAXDATA
MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1987, ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van hardware. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete hardwareoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Duitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com.

Deel: ' MAXDATA breidt service- en garantieafhandeling notebooks uit '
Lees ook