MAXDATA Aktueel Nieuws, Aktueel, Produkt vernieuwing

MAXDATA INTRODUCEERT HOOG KWALITATIEF, RUIMTEBESPAREND EN STIJLVOL VORMGEGEVEN FLAT PANEL ANALOOG TFT SCHERM

18-inch beeldscherm biedt effectief beeldformaat van een 20-inch CRT beeldscherm.

Amsterdam, 12 november 1999 -- Europees marktleider in computerbeeldschermen Belinea ,brengt een nieuw analoog TFT en ultra flat screen op de markt, de Belinea 10 18 10. MAXDATA heeft dit beeldscherm ontwikkelt voor de veeleisende zakelijke gebruiker die ruimte wil besparen, hoge eisen stelt aan kwaliteit en veiligheid en een stijlvolle vormgeving apprecieert.

De beeldkwaliteit is het resultaat van de lage beeldradiation, die flikkering voorkomt en in alle opzichten voldoet aan de strenge TCO 99 eisen. De Belinea 10 18 10 is een multiscan scherm, dat automatisch alle horizontale frequenties tussen 31 en 80 kHz en verticale frequenties tusen 50 en 85 Hz scant. Het scherm voldoet aan de hoogste eisen van de Arbo wetgeving en het moderne design, met onder andere twee stereo luidsprekers in de voet, is ruimtebesparend. Het scherm is slechts 21,7 cm diep en geeft effectief hetzelfde beeldformaat als een 20-inch CRT beeldscherm. Andere kenmerken zijn het 50% lagere stroomverbruik vergeleken met traditionele monitoren, de maximale resolutie van 1280x1024 en de compatibiliteit met Windows, Apple en Unix systemen.

Maxdata verwacht naast de zakelijke gebruiker een snelle groei binnen het consumenten segment. "Kritische consumenten zoeken naar kwalitatieve schermen voor hun 3D spellen en DVD's. Dit nieuwe scherm voldoet aan hun eisen", aldus Paul Gysemans managing director van Maxdata Benelux.

Belinea is Europa's grootste ontwikkelaar en leverancier van beeldschermen en biedt 3 jaar garantie op haar produkten. Vanzelfsprekend geeft Belinea ook 3 jaar garantie op de 101810 (Panel en Backlight)

De Belinea 101810 is verkrijgbaar bij de gerenommeerde PC leveranciers. Of E-mail : info@maxdata.nl

Deel: ' Maxdata komt met ruimtebesparend flat panel analoog scherm '
Lees ook