Maxima PR introduceert PR-diensten in VS voor Europese bedrijven


Amerikaanse PR-bureau is gespecialiseerd in exposure voor buitenlandse bedrijven op Noord-Amerikaanse markten

SILICON VALLEY (CA), Verenigde Staten, 20111107 -- Maxima PR, een Amerikaans PR-bureau met een doorgewinterd public relationsteam, lanceert vandaag een dienst gericht op Europese bedrijven die een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten willen opbouwen middels public relations en sociale media.

Maxima PR, een Amerikaans PR-bureau met een doorgewinterd public relationsteam, lanceert vandaag een dienst gericht op Europese bedrijven die een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten willen opbouwen middels public relations en sociale media. Het ervaren PR-team van Maxima, dat wordt geleid door James Malone, heeft honderden kleine bedrijven alsmede Europese en Canadese bedrijven als 123people, UWI.com, Asigra Inc, geholpen exposure te krijgen in de Noord-Amerikaanse markten.

Aanwezigheid Noord-Amerikaanse markten
“Wij zien een toename in het aantal middelgrote Europese en Canadese ondernemingen dat hun aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse markten wil vergroten”, zegt James Malone, directeur van Maxima PR. “Ons succes bestaat uit het bieden van de beste PR-strategie gericht op optimaal resultaat, zonder dat het onze klanten veel tijd en geld kost.”

Persoonlijke aanpak

Het team van Maxima heeft successen behaald in investor relations, business development, SEO en social media optimization (SMO). Maxima stemt de strategie af op de doelstellingen van de bedrijven, zoals groei van het marktaandeel of klantretentie. “Als Europees bedrijf met een sterke focus op de VS kunnen wij Maxima PR van harte aanraden vanwege hun kennis van de Amerikaanse markt. De persoonlijke aanpak van James Malone werkt verfrissend," aldus Alexandra Senoner, Hoofd Public Affairs en woordvoerster van 123people Internetservices GmbH uit Wenen, Oostenrijk.

Over Maxima Public Relations

Maxima PR, gevestigd nabij Silicon Valley en Los Angeles in Californië - VS, is in 2011 opgericht door communicatie-expert James Malone. De teamleden van Maxima PR hebben meer dan 15 jaar samengewerkt ten tijde van de digitale technologierevolutie in Silicon Valley, New York en Los Angeles. Zij brengen ervaring mee van de grootste PR-bureaus in de Verenigde Staten en zijn bedreven in het gebruik van de laatste technologie, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en blogs. In Nederland werkt Maxima PR samen met PR-adviseur Remco Janssen.

Twitter: @maxima_pr

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Maxima-PR/279999592031687

Engelstalig persbericht: zie Business Wire.


Deel: ' Maxima PR introduceert PR-diensten in VS voor Europese bedrijven '
Lees ook