Zoeken op merk Algemeen zoeken Zoeken op model Vergelijk de merken

Merkenlijst Dealers Merkenclubs

Persberichten Design Auto & Fiscus Agenda Auto links Mobiliteitsvragen Technisch woordenboek AutoRAI sinds 1899 Nationale Auto Pas Auto Recycling Nederland

Formule 1 WK Rally Races Nationaal Nationale Rallysport AutoSPORT Algemeen Race-scholen

Over AutoRAI.nl Colofon Reactie

Terug naar overzicht Mazda internet-site biedt vele mogelijkheden 16-2-99. Alle dealers hebben nu aan Mazda-site gelinkte eigen site Mazda heeft zijn Internet-site in een nieuw jasje gestoken. Niet omdat de vorige site verouderd was, maar omdat het altijd beter kan. Via www.mazda.nl kan de bezoek(st)er bijvoorbeeld nu ook linken naar de eigen dealer.

Naast het opvragen van brochures en een afspraak maken voor een proefrit via de eigen dealer, kunnen nu ook occasions bekeken worden. Ook het maken van een afspraak voor APK, reparatie of een onderhoudsbeurt kan nu via www.mazda.nl. Binnenkort kunnen accessoires en andere Mazda-artikelen via inter-actieve pagina`s besteld worden.

Op de home-page van de nieuwe versie staat geen enkele Mazda. Om duidelijk te maken dat Mazda voor verschillende soorten bezoek(st)ers heel wat te bieden heeft zijn hier zes sfeerfoto´s afgebeeld die de onderwerpen Sporting, Business, Shopping, Cargo, Family en Specials symboliseren. Het produkt staat op deze site dus niet langer centraal, maar de totale beleving van het merk Mazda krijgt alle aandacht.

Er is naar gestreefd de bediening van de nieuwe site zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kan op de menubalk voor de optie ´modellen´ gekozen worden. Wil de bezoek(st)er andere informatie; dan wordt een menu aangeklikt waarin alle onderwerpen logisch zijn gerangschikt. Voor een gerichte vraag kan nu de ´ik wil´- balk gekozen worden. Diverse onderwerpen kunnen via deze mogelijkheid op een snelle manier worden aangeklikt.

Terug

Deel: ' Mazda internet-site biedt vele mogelijkheden '
Lees ook