Mazda viert tienjarig jubileum MX-5 met Decade-versie

(18 Mei 1999)

PERSBERICHT:

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de MX-5 werd eerder dit jaar de 10th Anniversary-versie succesvol in Nederland geïntroduceerd. Een andere jubileum-versie, die de naam MX-5 Decade draagt, zal vanaf juni in een gelimiteerde oplage van 70 stuks in Nederland leverbaar zijn.

De Mazda MX-5 Decade is verkrijgbaar in twee motorvarianten t.w.: een 1.6 liter en een 1.8 liter krachtbron die goed zijn voor resp. 110 pk (81kW) en 140 pk (103kW).

De MX-5 Decade, die is uitgerust met een vijf-versnellingsbak, wordt geleverd in de kleuren Brillant Black, Twilight Blue en Grace Green.

Ten opzichte van de standaard MX-5 versie is de 1.6 Decade-uitvoering uitgerust met vele extra's zoals ABS, roestvrijstalen dorpelbeschermers, twee tweeters en een weg klapbaar windscherm.

In zowel de 1.6- als in de 1.8 Decade-uitvoeringen zijn de verwarmde buitenspiegels, het houten Nardi-stuur, de houten Nardi pook- en handremknop opvallende extra's. Daarnaast zijn de beige lederen stoelbekleding, de beige softtop en softtop-cover, de daarbij passende vloerbedekking en het in two-tone uitgevoerde dashboard kenmerkend voor deze jubileum-versies.

De MX-5 Decade 1.6-uitvoering zal vanaf 64.695 gulden van eigenaar verwisselen. Aan de 1.8-versie hangt een prijskaartje vanaf 69.495 gulden.

Deel: ' Mazda viert tienjarig jubileum MX-5 met Decade-versie '
Lees ook