ALPHACOMM GROUP BV

MCC start met aanbieden ADSL via al haar wederverkopers

Rotterdam, 13 maart 2003 - MCC biedt haar wederverkopers per direct de mogelijkheid een groot aantal ADSL abonnementen van verschillende providers aan te sluiten voor zakelijke en particulier klanten. Deze unieke service is opgezet i.s.m. Alphacomm Transaction Services, het bedrijf achter een groot aantal telecom aanbiedingen van bekende online- en offline partijen en de grootste telecom website, telecomadvies.nl.

MCC fungeert voor haar wederverkopers als een one-stop-shop leverancier waarbij (telecom) ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf alles op het gebied van telecom kunnen bestellen. Vanaf vandaag kunnen wederverkopers van MCC ook ADSL van de meeste providers aan klanten aanbieden, iets wat tot voorheen door het uitgebreidde aanbod en de vele benodigde dealerschappen nagenoeg onmogelijk was.

Alphacomm Transaction Services heeft voor MCC een uitgebreid portfolio ADSL providers geselecteerd en draagt tevens zorg voor de operationele- en financiele afhandeling van alle ADSL bestellingen. Daarnaast levert Alphacomm een speciale online tool, die het mogelijk maakt voor een bepaalde postcode te checken welke aanbieders allemaal beschikbaar zijn.

Aanvragen voor ADSL door klanten kunnen door de MCC wederverkopers worden ingevoerd via een speciaal daartoe ontwikkelde website, www.mccadsl.nl waarna de aanvraag door Alphacomm automatisch verwerkt wordt. Klanten van MCC die in de winkel of op kantoor geen beschikking hebben over internet kunnen de aanvraag ook doen via een standaard papieren aanvraagformulier. De site biedt daarnaast 24 uur per dag inzicht in de status van de aanvraag en geeft wederverkopers de mogelijkheid een historisch overzicht van alle aanvragen op te roepen.

'Voor de uitbreiding van ons assortiment waren we op zoek naar een partner met ruime expertise in de telecom, de bouw van geavanceerde websites en het faciliteren van retailers en providers', zegt Mark Leenen, commercieel directeur van MCC. 'Op basis van onze bestaande relatie en de ervaring die Alphacomm Transaction Services heeft met totaal oplossingen en backoffice management, hebben we besloten dit bedrijf te kiezen als leverancier voor ADSL via MCC.'

'We zijn blij dat met deze uitbreiding via MCC opnieuw bewezen te hebben dat Alphacomm Transaction Services een betrouwbare en toonaangevende aanbieder is van third party oplossingen voor de telecommarkt ', aldus August de Vocht, verantwoordelijk voor Online Partners en Affiliates bij Alphacomm Transaction Services. 'ADSL bied voor iedereen veel kansen, het is daarom prettig om te zien dat elke Nederlandse retailer dit gewoon kan aanbieden zonder afzonderlijke contracten met de providers te sluiten. Alles is simpel terug te vinden en te bestellen op één plek; www.mccadsl.nl

Alphacomm Transaction Services biedt naast deze ADSL service ook mogelijkheden aan partners aan op het gebied van mobiele- en vaste telefonie en werkt onder andere samen met RTL, Transport Logistiek Nederland en het Centraal Inkoop Bureau Nederlandse Gemeenten.


- Einde Bericht

Deel: ' MCC start met aanbieden ADSL via al haar wederverkopers '
Lees ook