MCS breidt team uit met Chantal Veltenaar en Robbert Minderhoud

Hoofddorp, 21 februari 2003 - Bij Monogram Communication Strategies (MCS), een full-service PR-bureau dat is gespecialiseerd in public relations voor organisaties binnen de ICT-sector, zijn onlangs Chantal Veltenaar en Robbert Minderhoud in dienst getreden als respectievelijk account assistant en PR-adviseur.

Veltenaar was voor haar indiensttreding bij MCS werkzaam als personal assistant bij Infonet. Daarvoor heeft zij als secretaresse/assistent interne- en externe communicatie gewerkt bij PTT Post International. Binnen MCS zal Chantal Veltenaar de diverse account teams gaan ondersteunen.

Minderhoud was PR adviseur voor Shake IT, met als belangrijkste account Nokia Mobile Phones. Daarvoor heeft hij als PR adviseur gewerkt bij The PR Factory waar hij account manager was voor onder andere Sony PlayStation. Bij MCS werkt Robbert Minderhoud voor onder andere de cliënten Intel, HP en Discovery.

Over MCS
Monogram Communication Strategies (MCS) is een onafhankelijk full-service PR-bureau. De dienstverlening van MCS richt zich met name op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie, maar het bureau is ook actief op andere gebieden. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote - al dan niet beursgenoteerde - organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Microsoft, Intel, HP, Kodak, SAP, Corel, Multrix, Discovery Channel en Animal Planet. Meer informatie over MCS is te vinden op: www.mcsonline.nl

Fotomateriaal
Fotomateriaal is te vinden op http://www.mcsonline/pers/

Deel: ' MCS breidt team uit met Chantal Veltenaar en Robbert Minderhoud '
Lees ook