C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 16 mei 2002

Mededeling Algemene Vergadering van Aandeelhouders CtacAlign

Op de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn de volgende besluiten genomen:


· Tot nieuw Lid van de Raad van Commissarissen is benoemd de heer H.P.M. Jägers (60). De heer Jägers is momenteel hoogleraar aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam en is tevens decaan van de Faculteit der Militaire wetenschappen. Hij is voor deze functie gevraagd vanwege zijn uitgebreide kennis op het gebied van de betekenis en ontwikkeling van ICT voor organisaties. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit de mevrouw G.J. de Boer-Kruyt (Voorzitter) en de heer A.J.Th. van den Huysen.

· Over het boekjaar 2000 wordt een dividend uitgekeerd van EUR 0,03 per aandeel in contanten.
/ / / / / / / / / /

Profiel CtacAlign
CtacAlign verenigt in zich een unieke combinatie van organisatieadvies, projectmanagement, kennis van bedrijfsprocessen, functionele en technische SAP implementatie-expertise en expertise op het gebied van beheer en hosting van SAP systemen.

De Nederlandse CtacAlign organisatie bestaat uit drie business units, te weten Systems Impact Consulting, Integration Technology Group, en Application Management.
- Systems Impact Consulting helpt klanten bij het managen van complexe veranderings- en ICT-projecten en het organisatorisch inbedden en implementeren van SAP business solutions.
- Vanuit de Integration Technology Group stelt CtacAlign hoogwaardige technologie- en integratieskills ten dienste van haar klanten en is betrokken bij systeemintegratieprojecten.
- Vanuit Application Management biedt CtacAlign haar klanten ondersteuning bij het beheren en hosten van geïntegreerde SAP bedrijfssystemen.
Klanten van CtacAlign zijn geconcentreerd in specifieke marktsegmenten, te weten handel en industrie, zakelijke dienstverlening, centrale overheid en semi-overheid, gedelegeerde overheidsinstellingen (non-profit) en universiteiten. CtacAlign had per 31 december 2001 181 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in Nederland ('s-Hertogenbosch en Hoofddorp) en Spanje (Madrid).

CtacAlign is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.

Deel: ' Mededeling Algemene Vergadering van Aandeelhouders CtacAlign '
Lees ook