Medewerkers schenken borstbeeld eigenaar Vacansoleil


Bronzen borstbeeld ter ere van 60e verjaardag

VELDHOVEN, 20160829 -- Medewerkers van Vacansoleil hebben flink uitgepakt voor de 60e verjaardag van eigenaar Wim Backers. Na vele ideeën besloten ze een bronzen borstbeeld te laten maken. Als dank aan Wim Backers voor het groot maken van Vacansoleil. Het beeld is onthuld tijdens het bedrijfsfeest en krijgt een prominente plek in het Eindhovense hoofdkantoor. PhotoSculptura realiseerde het beeld in een donkere, klassieke patina.

Bijzondere waardering

Wim Backers zorgde er voor dat Vacansoleil wist uit te groeien tot Europees marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. Hoe laat je met een cadeau zien dat je iemand echt bijzonder waardeert? Dat was de uitdaging waar de medewerkers voor stonden. Aangezien de heer Backers naar eigen zeggen alles heeft wat hij zou willen, besloten ze iets te kiezen wat je meestal niet voor jezelf koopt. "We wilden iets geven dat ons elke dag herinnert aan de heer Backers en wat hij heeft opgebouwd."

Kwartier poseren

Op basis van de grote ervaring met het vastleggen van kopstukken binnen familiebedrijven werd PhotoSculptura in de arm genomen. Ook het snelle poseren speelde mee. Wim Backers is een druk man. Hij kon nu na één keer poseren snel weer door naar zijn volgende afspraak. Voor het resultaat maakte hij natuurlijk wel graag tijd. "Een ongelooflijke eer om dit te ontvangen. En kijk, het lijkt ook echt sprekend."

Eindresultaat 

[Bronzen borstbeeld Wim Backers. Fotografie Eugène Notten]
fotografie: Eugène Notten

Bekijk de foto's van dit prachtige levensechte beeld op: https://www.photosculptura.nl/portfolio/beeld-verjaardag-eigenaar-vacansoleil

PhotoSculptura

Met passie, kennis van zaken en gevoel voor schoonheid realiseert PhotoSculptura borstbeelden op basis van camerabeelden. De klant mag daarbij uiteraard rekenen op een hoogstaande en persoonlijke service passende bij een dergelijk exclusief en persoonlijk kunstwerk.

PhotoSculptura is het premium merk voor bronzen borstbeelden. Het PhotoSculptura-logo staat garant voor exclusiviteit, authenticiteit en kwaliteit.


Deel: ' Medewerkers schenken borstbeeld eigenaar Vacansoleil '
Lees ook