Medische Terminologie nu on-line oefenen


VOORBURG, 20060831 -- Vanaf nu kunt u de termen uit het lesboek Medische Terminologie ook online via internet oefenen. ABC-EDUCA heeft hiervoor een speciale oefenmethode ontwikkeld. In veel opleidingen en ziekenhuizen wordt het boek van L. Penning & J.J. Velthoven gebruikt. Het boek wordt zowel klassikaal als individueel gebruikt om medische termen te leren.

Naast de overhoor-oefeningen uit het boek krijgt u door de on-line oefenmethode ook toegang tot het oefenen van deelwoorden en het oefenen van combinaties van deelwoorden. U maakt kennis met een scala aan medische termen voor anatomie en fysiologie, diagnostiek en therapie. Als extra toevoeging kunt u van de meeste woorden ook de uitspraak beluisteren. Bij de anatomische onderwerpen zijn regelmatig illustraties opgenomen.

Het boek Medische Terminologie, aangevuld met het online oefenen, vereenvoudigt het oefenen, begrijpen en toepassen van medische woorden. De opgedane kennis kan ook online worden getoetst, met een certificaat als einddoel. Het boek in combinatie met online overhoren is geschikt voor medische beroepsgroepen zoals: verpleegkundigen in opleiding, medisch secretaresses, medewerkers poliklinieken, medische registratie- en bibliotheekmedewerkers, apothekersassistenten. Het is ook bruikbaar voor particulieren die de medische terminologie willen begrijpen.
Meer informatie over het boek en online oefenen treft u aan op www.medischeterminologie.nl. Hier kunt u een gratis demoaccount aanmaken, en de uitgebreide brochure over deze methode downloaden.

L.Penning & J.J. Velthoven, Medische Terminologie (Derde druk, Uitg. NijghVersluys, ISBN 9042503920, 225 pagina's). De bij dit boek behorende online methode www.medischeterminologie.nl, is vervaardigd door ABC-EDUCA-Voorburg


Deel: ' Medische Terminologie nu on-line oefenen '
Lees ook